středa 26. dubna 2017

Můj knižní tip #10

Pěkný středeční večer všem :)

Čím si tak zpestřit to sychravé, uplakané počasí než knižním tipem. A všichni milovníci Dívky ve vlaku zbystřete. V červnu totiž vyjde další kniha autorky Pauly Hawkins. Já to vůbec nevěděla, ale právě jsem na FB profilu u své virtuální kamarádky Evičky viděla upoutávku, takže jsem se hned vrhla na sepsání knižního tipu.

Thriller má název Do vody a má naprosto boží obálku, co myslíte? Mně se líbí moc.
Také si říkám, že bych se konečně měla do té Dívky ve vlaku pustit, čeká na přečtení v mé knihovničce rok a půl. To je ostuda, jojo.


Anotace:
Vyhýbejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou… 
Na dně řeky se najde tělo svobodné matky – a zrovna na místě, kde bylo toho léta objevena mrtvola mladého děvčete. V historii malého městečka Beckford to sice nejsou první ženy, jejichž osud se na onom místě uzavřel, jsou to však právě ony dvě, jejichž smrt rozčeří nejen hladinu řeky, ale i poklidné životy místních obyvatel. A z temných vod začínají najednou na světlo dne vyplouvat dlouho zamlčovaná tajemství…

Kniha vyjde začátkem června u nakladatelství Ikar stejně jako první kniha autorky Dívka ve vlaku.

Anotace zavání tajemstvím a to se mi líbí. Rozhodně si knihu zapíšu na seznam, abych na ni nezapomněla. A co vy? Láká vás? 

Mějte se moc krásně a čtěte, počasí k válení se v knihách přímo vybízí :)

Vaše Šárka ♥

13 komentářů:

  1. Hmm, tak tu si určitě přečtu. Dívku ve vlaku nemůžu úplně posuzovat. Poslouchala jsem ji jako audioknížku a ta byla suprově zpracovaná, takže mě chytl i příběh. V psaný formě bych ho asi tolik neocenila. To mi připomíná, že bezúspěšně vyhlížím další knížku Ruth Ware (Všude kolem černý les)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče Ruth Ware, mám info od pana Červenky z Ledy, že by další knihy od autorky měly vyjít na podzim. Taky jsem zvědavá, Všude kolem černý les mě docela bavil, byť jsme se zpočátku nemohla úplně začíst. Ale určitě po autorce opět sáhnu :)

      Vymazat
  2. Skvělý tip :) Autorku znám, ale Dívku ve vlaku jsem ještě nečetla :) Teprve se na ni chystám a jestli zaujme, určitě se vrhnu i na její novou knihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se do Dívky budu teprve pouštět :) Ale ta novinka zní vážně lákavě :)

      Vymazat
  3. Má nádhernou obálku :) Určitě si ji nenechám ujít, i když Dívka ve vlaku mě moc nenadchla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si ji budu muset přečíst, abych věděla, k jakému táboru čtenářů se přidám :))

      Vymazat
  4. Nejsi pozadu já jí také ještě nečetla... a asi ani nebudu nějak se mi to celé kolem knihy nelíbilo a po zhlédnutí filmu jsem si říkala no to asi ne... ale tuhle novinku ...no přemýšlím oní :D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já film zatím neviděla, to už bych knížku potom nečetla, takže nejdřív čtení :))

      Vymazat
  5. Všimla jsem si také a musím ji mít. Ja teda ale Dívku vr vlaku miluju a Rachel taky :D Film nic moc, o tom žádná, ale kniha za mě parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem moc zvědavá, jak mě bude bavit. Mediální boom jsem nechala řádně odležet, tak by to mohlo dopadnout pozitivně :)

      Vymazat
  6. Dívku ve vlaku jsem nečetla a ani to neplánuji, spousta pro mě spolehlivých blogerů ji docela kritizovala, takže nebudu vyhazovat peníze. Nicméně autorku bych přeci jen ráda zkusila, takže je možné, že Do vody neodolám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Dívku vyhrála u Míši z Knižního deníčku, takže já určitě přečtu. A fakt jsem zvědavá, co budu říkat :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥