pondělí 9. července 2018

Poprvé jsem otevřela – Stíny nad zálivem

Krásný večer, přátelé :)

Dnes vám představím knihu, kterou právě čtu. Jde o novinku nakladatelství Cosmopolis s názvem Stíny nad zálivem. Knihu napsala Lucy Clarkeová. Od autorky jsem četla už Modrou a Poslední nádech, a obě knihy byly skvělé a rozhodně doporučuji. Na blogu najdete také recenze.


Stíny nad zálivem
Před sedmi lety unese dva desetileté chlapce proud příliš daleko od břehu. A na pevninu se vrátí jen jeden…
Sářin syn Jacob sice před sedmi lety přežil, ale na své narozeniny, v den neblahého výročí, zmizí beze stopy. Postupně se začínají vynořovat nová i stará tajemství a komunitu na poloostrově Sandbank plíživě ochromuje napětí a nezodpovězené otázky. Sára je stále více a více zoufalá a přestává věřit všem, které zná a kterým dosud důvěřovala – a dobře dělá…
Co se vlastně před sedmi lety událo? Jak to, že v komunitě, kde se pořád někdo dívá, zrovna tehdy nikdo nic neviděl?
Kdo všechno a proč má důvod tajit, co se doopravdy stalo?



Kniha je napínavá, tajemná a zamotaná, jsem moc zvědavá, jak to všechno dopadne. Dostala jsem se už za polovinu a docela mě mrzí, že si musím knížku kouskovat, protože jsem fakt hodně zvědavá na rozuzlení, takže bych potřebovala číst a číst. Ale možná dnes večer se budu moct začíst více. Ono knize taky moc neprospívá, když ji člověk čte po pár stránkách. Alespoň já to tak mám. Nemusím vyloženě zhltnout knížku za den, to se mi nikdy ani nepovedlo, ale ideální pro mě je číst tak dvě hodinky v kuse.


Také si na Stíny nad zálivem děláte zálusk nebo jste dokonce už četli? Určitě mi napište.

Mějte se krásně.

Vaše Šárka ♥

8 komentářů:

  1. Mě osobně kniha moc nezujala, ale stejně přeju krásně čtení a ať se líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám už dočteno a je to výborné jako předešlé dvě knihy od autorky, které jsem četla :)

      Vymazat
  2. Já jsem Stíny nad zálivem četla, a byla to naprostá paráda :-) Nejdřív jsem docela v prvních kapitolách tápala, ale když jsem se začetla, nemohla jsem přestat! Četla jsem celou noc, ale dala jsem jí! Od autorky jsem nic jiného nečetla, ale po takovém zážitku to rozhodně mám v plánu napravit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím začátkem jsem měla taky malinko problém, ale jinak to bylo opravdu skvělé. Určitě doporučuji i Poslední nádech a Modrou od autorky.

      Vymazat
  3. Vypadá lákavě, tak si počkám na konečné ohlasy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥