čtvrtek 11. července 2019

Knižní přírůstky – květen 2019

Krásný čtvrtek, přátelé :)

Jsem hrozný lajdák, teprve vám přináším knižní přírůstky za květen. První polovinu, a sice knihy z knižního veletrhu, jsem vám ukázala, teď je tady další pořádná hromada. Květen byl zkrátka masakr.


Nestačilo tedy, že jsem si z Prahy dovezla kupu knih, neměla jsem pořád dost a pořídila další kousky. Je to tak každý rok, do května se držím, v květnu se urvu a už to jede podobným tempem i další měsíce.
Nebudu vám vypisovat anotace, knih je hodně, však najdete vše na databázi.

Na tuto fotku jsem vyrovnala recenzní výtisky. Kromě knihy Lékařem v africkém pekle jsem všechny přečetla. Na kuchařku, Léto v Itálii, Nenechám tě odejít a Malé sladké lži najdete na blogu i recenze. Na Zavěšenou pizzu a Mami, přidej! musím sepsat co nejdřív, pořád to odkládám.


Další knihy jsem si objednala v jednom antikvariátu. Už nevím, ve kterém, a nechtělo se mi to upřímně dohledávat. Ptáčníka a Pohřbenou pravdu jsem koupila na databázi knih.
Zmizelou, Nikdy nevíš, Pohřešovanou, Ptáčníka a Milence jsem už v minulosti četla, ale v knihovně mi chyběly. A sehnat Ptáčníka za normální peníz byla pořádná fuška.
Milenec není jen obyčejná erotika, takové knížky nevyhledávám, ke konci jde však až do thrilleru a tenkrát jsem ji zhltla a všechny kolegyně v práci postupně. Jedna kolegyňka ji přinesla z knihovny, byla nadšená, takže jsme ji přečetly všechny. Své kouzlo jistě zanechala i viktoriánská doba, ve které se příběh odehrával.


Tyto knihy jsem si objednala na Knižním klubu. Kromě novinky Případ Kláry P. bylo všechno za krásné ceny.

A nakonec tady mám dva dárky od Sabinky z Knižní kavárny. Maorskou princeznu jsem si chtěla u Sabi koupit na bazárku, ale prý ne, že mi ji pošle a ještě přidala další knížku. Je to zlatíčko ♥


Květen byl prostě šílený. No, on červen nedopadl asi lépe. O víkendu nafotím a můžete se těšit na další přírůstky. A taky se už konečně musím vrhnout na  sepsání recenzí, přestože to už říkám asi po stopadesátépáté. Ale nějak jarní únava přerostla plynule v letní nebo co :)))

Mějte se nádherně :)

Vaše Šárka ♥


8 komentářů:

  1. Já také kupuji knihy, ale já zase převážně jen kuchařky, mám jich doma už celou knihovnu a netuším, kam s dalšími, co mi přijdou do budoucna :D ale občas si koupím i nějakou na čtení u Dobrovskýho, když má ty velké akce a slevy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Dobrovského teď byly žně, co se slev týče, že? Také jsem něco pořídila.

      Vymazat
  2. Já taky nestíhám.....dokonce mám období, kdy se mi moc nechce číst :-( a to tak moc, že jsem si při návštěvě Dobrovského nekoupila jedinou knihu!
    Mám ale zálusk na Malé sladké lži :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malé sladké lži mě malinko zklamaly, ale dám autorce ještě šanci, má to být série. Jinak přírůstky se sem tam množí, ale přes to léto jsem fakt četla strašně málo.

      Vymazat
  3. Na Nenechám tě odejít jsem viděla dost pozitivních ohlasů. Tak ať se ti líbí, i ostatní knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Malé sladké lži mám teď do čtečky nově, ještě jsem to nezačala číst.

    Ostré předměty mám taky, zatím nevím, o čem to je.

    Pohřbená pravda a Nenechám tě odejít mě podle obálky zaujaly, tak je prozkoumám víc😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ RECENZE KNIŽNÍ SÉRIE NEŽ JSEM TĚ POZNALA

    OdpovědětVymazat
  5. Nenechám tě odejít je výborná, malé sladké lži byly na mě dost utahané, a ty další dvě zatím na čtení čekají :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥