neděle 19. července 2015

Knižní přírůstky 5

Tentokrát do mé knihovny přibyly pouhé dvě knihy. Ta největší nálož z bux.cz na mne totiž pořád čeká v Zásilkovně.

Ale i z těchto dvou kousků mám samozřejmě velkou radost, proto se s nimi jdu pochlubit. Navíc je mezi nimi i krásná záložka.



Knihu od Tami Hoag Hlubší než hrob jsem si koupila na bux.cz. Padla jsem na ni tak nějak náhodou, od této autorky jsem spíše registrovala Devátou dívku. A vůbec jsem nevěděla, kolik knih má už paní Tami na kontě. Věřím, že se mi bude líbit, anotace zní slibně.

Anotace:
Kalifornie, 1985. Čtyři školáci náhodně objeví v parku napůl pohřbenou mrtvolu mladé ženy se zalepenýma očima a ústy. K případu je povolán Vince Leone, agent FBI a odborník na tzv. profilování vraha. Obětí přibývá, roste i zájem médií, do pátrání se zaplétá také učitelka Anne Navarrová. Na povrch postupně vyplouvají místní dávná tajemství, bolestná, děsivá traumata však zůstávají skryta a zamlčena až do poslední chvíle a někdo zdánlivě důvěryhodný, milovaný a obdivovaný je ve skutečnosti chladnokrevný, brutální psychopat.




Brožura Abeceda detoxikace byla přiložena k objednávce.



Druhou knihu Mráz od Jamese Haymana jsem spolu s krásnou záložkou dostala od kamarádky. Moc děkuji, Marcelko :) Mám doma již první knihu Řez, ale prozatím jsem nečetla.


Anotace:
Atraktivní a ctižádostivá právnička se chce stát partnerkou v prestižní advokátní firmě v Nové Anglii. Jedné mrazivé noci je však její mrtvé tělo nalezeno v kufru auta nahé a na kost zmrzlé. Případ přebírá detektiv z oddělení vražd Michael McCabe a hned začíná s vyšetřováním. Kdo by mohl chtít ublížit krásné a inteligentní ženě? Ve chvíli, kdy zmizí i jediná svědkyně zločinu, začínají na povrch vyplouvat okolnosti ze života zavražděné právničky. Podaří se detektivovi včas odhalit vraha a vyřešit případ? Proč musela zmizet svědkyně?





Budu ráda, když mi napíšete do komentářů, jestli jste od již těchto dvou autorů nějakou knihu četli a zda se vám líbila. Hlavně mě zajímá Tami Hoag. Do vydání Deváté dívky jsem o autorce vůbec neslyšela a i nyní je pro mě velkou neznámou.


Přeji krásné léto :)

6 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář ♥