pondělí 14. prosince 2015

Knižní přírůstky 31

Všechny vás zdravím :)

Vánoce sice ještě nejsou, ale přece jen budeme rozbalovat.

Dnes mi přišla výhra od Wayll z blogu Wayll´s Wonderland. Moc jsem se na ni těšila, protože jsem vůbec netušila, jaká kniha mi přijde. Miluji taková překvapení :)


A je to kniha Tentokrát to bude jinak od Alexandry Potter. Z této knížky mám velkou radost. Od autorky jsem zatím nic nečetla a určitě jsem ji chtěla vyzkoušet. Takže super :)



Knížka má krásnou obálku, ale je moc pěkná i pod ní.


Anotace:
Znáte nejnovější recept Alexandry Potter na zlomené srdce? Stačí k tomu pradávný rituál. Až budou na silvestra hodiny odbíjet půlnoc, hodíte do ohně všechno, co vám připomíná ztracenou lásku, a nahlas vyslovíte přání: „Kéž bych ho nikdy nepotkala“.
Tess Connellyová vyzkoušela na vlastní kůži, že tenhle recept funguje! Když si ani po třech měsících po rozchodu se Sebem, na něj nedokáže vzpomenout, aniž by se rozbrečela, rozhodne se uchýlit k magii. Ráno ji ale čeká zklamání...

A potom tady mám ještě jednu knihu. Včera jsme jely s dcerou z kina a stavily jsme se na nádraží v Pardubicích v takových těch jiných Levných knihách. A objevila jsem tam knížku Žluté oči krokodýlů od Katherine Pancol za 99Kč. O knížce i o ostatních knihách autorky jsem už několikrát četla, takže jsem rozhodně neváhala a po knize sáhla. Jsem zvědavá, jaká bude. Je to pěkná bichlička, má cca 610 stran :)


Anotace:
Kniha je rodinnou ságou, kde je zachycen především vztah mezi dvěma sestrami. Hlavní hrdinka, charismatická čtyřicátnice Joséphine, se potýká s komplikovaným rozvodem, finančními nesnázemi, problémovou pubertální dcerou, tyranizující matkou a navíc i mimořádně nízkým sebevědomím. Kvůli podvodnému sestřinu plánu se ocitne v labyrintu komplikovaných lží a předstírání. Při práci zjišťuje, že je talentovanou autorkou, a začíná trpět tím, že ji nikdo neocení, byť se román stal bestselerem.Všechny tyto životní překážky ji však nutí k vnitřnímu růstu a zjištění, kým vlastně je.

Znáte některou z knih? Četli jste? Budu se těšit na vaše komentáře :)

Noel ♥


6 komentářů:

  1. Na knížky od Alexandry Potter se chystám už tak dlouho a stejně jsem od ní ještě nic nepřečetla :D Tahle ale vypadá hodně zajímavě, mrknu se po ní :) Jinak gratuluju k výhře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky jsem po ní už pokukovala delší dobu, tak teď už nemusím jen pokukovat :-D

      Vymazat
  2. Obě knížky vypadají dobře. Ale první mě zaujala o mnoho víc. Od Alexandry Potter jsem zatím nic nečetla, ale rozhodně bych to chtěla změnit :).

    OdpovědětVymazat
  3. Na knihy od Alexandry Potter sa chystám už dlhšiu dobu, ale ešte som sa k nim nedopracovala, tak snáď raz :D Bože má to krásnu obálku...idem si ju asi objednať :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥