středa 17. února 2016

Recenze - Zápisník - Omalovánky pro pečlivé

Nakladatelství:       Omega
Rok vydání v ČR:   2015
Počet stran:              256
Formát:                      135 x 189mm
Hmotnost:                401g

Anotace:
Omalovánky pro dospělé jsou novou léčebnou terapií. Poslouží vám pro relaxaci, zklidnění mysli a zaměstnají vaše ruce a pomohou vám nastolit klid v duši. Také budou stimulovat tu část vašeho mozku, která souvisí s motorikou a kreativitou. Tyto omalovánky obsahují obrázky z přírody, dále mandaly a také abstraktní obrázky, které vaší mysl i tělo zbaví stresu a napětí. Praktická velikost omalovánek vám umožní nosit je všude s sebou, takže každá jízda vlakem nebo čekání na schůzku bude odteď daleko příjemnější! Pro začátek potřebujete pouze sadu barevných pastelek nebo fixů v šikovném přenosném balení. Vzhůru do vybarvování!




Zápisník - Omalovánky pro pečlivé je poměrně silná, brožovaná kniha, ovšem menšího formátu. Obrázky jsou tištěny jednostranně. Omalovánky obsahují nepřeberné množství motivů, od úplně jednoduchých přes složitější a titěrnější pro vykreslení. Vybere si určitě každý milovník malých mandal, květin, ptáčků i různých abstraktních obrazců. Omalovánky se svým rozměrem skvěle hodí na cestování, což určitě spoustu z vás ocení.




Omalovánky mám strašně ráda a také tato kniha mě velmi kladně oslovila. Ne vždy má člověk chuť a čas trávit na jedním obrázkem několik hodin, ne-li dní, takže potom je skvělé mít po ruce právě třeba tento Zápisník s pestrým výběrem menších motivů. Fantazii se meze nekladou, pro omalovánky neexistují žádná pravidla, můžete vybarvovat podle své momentální nálady a chuti. Určitě doporučuji.

Hodnocení: 4/5 

Za poskytnutí recenzního výtisku velmi děkuji nakladatelství Omega a knihkupectví Knihy Dobrovský.




4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář ♥