středa 4. ledna 2017

Co najdete na blogu v roce 2017 aneb menší informativní článek...

Přeji vám všem krásný, zasněžený den :)

Ach jo, já trpím. Sice se mi líbí zasněžené stromy, bílé pláně, ale už se nemůžu dočkat jara. Je mi pořád zima, hrůůůůza :)

Dnes mám pro vás takový menší informativní článek. Chci vám přiblížit, co najdete na blogu v novém roce. Žádné zásadní změny neplánuji, ale nějaké menší ano.

V nejbližších dnech chci dodělat restíky z minulého roku. A půjde o přečtené knihy za měsíc prosinec a měsíční shrnutí za měsíce listopad a prosinec. Měsíční shrnutí za tyto dva měsíce shrnu do jednoho příspěvku.

Dalším článkem na blogu bude určitě celkové shrnutí za rok 2016, kde vypíchnu nejlepší knihy, největší zklamání roku, největší překvapení roku a tak podobně. Dnes sepíšu recenzi na knihu Nehoda od C. L. Taylor, tak se můžete těšit.

A jaké nastanou tedy zmíněné změny na blogu? Od nového roku nebudu publikovat články z rubriky přečtené knihy, ale zůstane pouze měsíční shrnutí, kde se vše dozvíte a není potřeba psát dva podobné typy článků. V měsíčním shrnutí se tedy dozvíte, kolik knih jsem přečetla za daný měsíc, jaké to byly, které mě nadchly a které nebavily a souhrn nových přírůstků. Nové přírůstky nebudu nijak podrobně rozebírat, protože zveřejňuji rozbalovačky a tam vkládám anotace, tak to myslím také stačí.

Dále nebudou tolik podrobné články o knižních novinkách. Vždy jsem zveřejňovala dva až tři články, nově od ledna zveřejním vždy jeden příspěvek  s vybranými knihami, které by vás mohly zaujmout. Určitě zabrousím v novinkách do všech žánrů, nejen do mně blízkých. Ale z časových důvodů už se tomu nemůžu věnovat tolik podrobně. Alespoň prozatím určitě ne.


A to jsou vlastně všechny změny, které momentálně chystám. Určitě dál poběží články z rubriky Můj knižní tip, budou rozbalovačky, recenze, ráda bych dál pokračovala v knižních sériích. Tuto rubriku jsem začala už asi před půl rokem, ale podařilo se mi zveřejnit pouze jeden článek, takže bych to ráda víc rozjela. Ráda bych psala články s tipy na klasiku, která na mě buď čeká doma, anebo bych si ji chtěla výhledově přečíst. Mohla by to být i pro vás inspirace. A hlavně svým způsobem i pro mě, protože v klasice mám opravdu velké mezery a ráda bych je trochu zaplnila.

Chtěla bych vymyslet i nové typy článků, ale zatím přemýšlím a nevím ještě, o co konkrétně půjde. Ale až mě něco napadne a bude se mi to líbit, rozhodně se to dozvíte :) Něco se mi v hlavě už rýsuje, tak uvidím...

Tak to je pro tento info článek všechno. Mějte se moc krásně, já se jdu vrhnout na vaření oběda, potom se půjdeme s pejskem projít... nechce se  mi do té zimy, pomooooc :)) A poté se vrhnu na recenzi Nehody. Určitě ji na blogu ještě dnes najdete.

Mějte se krásně a čtěte :)

Vaše Šárka♥

21 komentářů:

  1. Šári supéééér :-) takže tfuj tfuj ať jde vše podle tvých představ a ať už je konečně to pravé jaro :-) :-) Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, já se od Tebe těším na naprosto cokoli! :) Nemůžu se dočkat, co nového na Tvém blogu tento rok přinese. Ať se daří, měj se nádherně!
    PS Mně je taky pořád strašná zima, sníh mě sice baví, ale potřebovala bych, aby napadal minimálně tak v 15°C :D Jaro a léto je prostě nej, nedá se nic dělat.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se už těším na jaro... :) A taky bych se už měla pustit do zpracování nejlepších knih za minulý rok. Věřím, že změny se ukážou být dobrým rozhodnutím.
    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ať se daří, Šárko. Přeji pěkný knižní rok 2017 :-).
    Stejně nás určitě budeš i nadále zásobovat jako "pan Karpík" ;-) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Šárko moc se těším na Tvé nové články a přeji mnoho krásných přečtených knih. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu se těším na všechny nové příspěvky. A těším se i na jaro, ale když jsem doma u krbu s čajem v ruce, užívám si i tu zimu :). Můj vztah k zimě se změnil od doby, co máme krbová kamna. Najednou to není tak strašné, nejlepší je sedět v křesle s knihou v ruce a dívat se do plamenů. Pak ta zima nemá chybu. Každopádně přeju v novém roce jen to nej, hlavně štěstí, zdraví a spoustu báječných knih ke čtení!

    OdpovědětVymazat
  7. Šári, nejsi jediná, komu je pořád zima... Jsem na tom úplně stejně :-).
    Přeju ti krásný a hlavně knižní rok 2017 a moc se těším na články :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že nechystáš žádné zásadní změny, co se týče třeba zmenšení počtu článků nebo tak. Já od tebe budu hltat doslova cokoliv, takže se moc těším na všechno, co pro nás připravíš ♥
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  9. Zmeny to jsou hezky. Drzim palce, at se podari co nejlepe... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za milé komentáře, které mě opravdu hodně potěšily. Doufám, že všichni budete mít krásný, šťastný nový rok, objevíte spoustu úžasných knih a hlavně si nové zážitky užijete ve zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to na příjemné změny - nic zásadního, takže pohoda :-) A to venku? Dokonce sem tam i v Praze je sníh krásný, ale studený a ty mrazy...nic moc, takže souhlasím - už ať je za dveřmi Jaro!! ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to na příjemné změny - nic zásadního, takže pohoda :-) A to venku? Dokonce sem tam i v Praze je sníh krásný, ale studený a ty mrazy...nic moc, takže souhlasím - už ať je za dveřmi Jaro!! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥