úterý 10. ledna 2017

Měsíční shrnutí – listopad a prosinec

Krásný večer vám všem :)

Dnes tady mám poslední restík za loňský rok a sice měsíční shrnutí za měsíce listopad a prosinec
V listopadu jsem přečetla osm knih a devátou dočetla rozečtenou z října. Patnáct mi jich přibylo nových. Na všechny knihy, které jsem přečetla, a které vidíte v koláži, najdete na blogu recenzi. Nejlepší knihou měsíce bylo bezpochyby Skryté zlo od Sandry Brown. Nejslabší knihou zase jednoznačně Jako můry za světlem od Viktorie Veselé. A největším překvapením měsíce se stala kniha Týden blázna od Jaroslavy Černé. Vůbec nic zvláštního jsem od knihy nečekala a nadchla mě.


Těchto patnáct kousků mi za listopad přibylo. Na fotce vidíte pouze jedenáct knih. Tři má půjčené mamka a jednu jsem poslala dál. Tak alespoň ilustrativní obrázky :)



Sama jsem si ovšem nekoupila ani jedinou knihu. Všechno to jsou recenzní výtisky.

A knihu Nalehko jsem vyhrála na blogu Medvědí oáza.


Jo, byla jsem v listopadu pěkný hamoun, co se týče recenzáků, to přiznávám.

V prosinci jsem přečetla šest knih. Na to, že je prosinec měsíc celkově chaotický, navíc jsem nastoupila do práce, to vůbec není malé číslo. Takže jsem s počtem nadmíru spokojená. Knihy opět vidíte na koláži. A rovněž na všechny knihy najdete na blogu recenze.
V prosinci se mi sešly samé krásné knihy. Je těžké vybrat nejlepší. Ale asi bych zvolila Nehodu. A nejslabší knihou pro mě byla, a to mě moc mrzí, Jednou časně zrána. Očekávání byla asi příliš veliká.


Nových knih mi v prosinci přibylo devět. Jednu knihu jsem vyhrála v soutěži na instagramu, čtyři byly vánočním dárkem a čtyři jsem dostala k recenzi.

Vánoční dárky


Výhra


Recenzní výtisky


A to je pro dnešní článek všechno. O víkendu bych chtěla sepsat celkové shrnutí za rok 2016. Určitě vyberu několik knih, které mě nejvíce oslovily a také propadáky. Těch ale bylo hodně málo, naštěstí.
Mějte se moc krásně. Napište mi, která kniha vás v listopadu nebo v prosinci uchvátila, překvapila anebo naopak zklamala. Vždy se moc těším na vaše komentáře.

Ahoj Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Krásná práce Šári :-) a krásné kousky :-) Ani ti nevím kolik jsem přečetla knih za prosinec, budu se muset juknout :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bolest a Pristav nadeje jsem si po tvych recenzich take koupila,ale zatim necetla...Tak jsem zvedava ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky i přečtené knihy. Víš co mě nejvíce baví na těchto článcích? Sleduji, co všechno přibylo kolegyním a co z toho jsou recenzáky. Můžu si totiž pak říct, že já zase takový hamoun nejsem. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v listopadu jsem to fakt přehnala. Kolikrát i člověk zapomene, co mu má už dorazit a potom zírá :))

      Vymazat
  4. Pěkné shrnutí a slušná listopadová nálož :-D. Rozumím ti :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc obdivuji, kolik toho stihneš přečíst a hned napsat recenze, jsi fakt třída :) A moc pěkné kousky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥