pondělí 2. října 2017

Fotokniha od Saal Digital

Přeji vám krásné, slunečné pondělí :)

Dnes pro vás mám recenzi na úplně jinou knihu než obvykle. Dostala jsem totiž možnost recenzovat produkt od Saal Digital a sice fotoknihu. Okamžitě mi bylo jasné, že bych díky tomu získala skvělou památku na naši loňskou dovolenou v Chorvatsku a nadšeně jsem po nabídce sáhla.


Fotoknihu si vytvoříte v programu Saal Designer, který si na stránkách Saal Digital lehce stáhnete. A potom už si jenom nahráváte fotografie, které chcete ve fotoknize mít. Vše je opravdu jednoduché, můžete si sami vybrat, jestli budete mít fotografie v rámečku či bez něj, navolit libovolné pozadí, zvolíte si, zda chcete jednu fotografii přes obě stránky anebo na každou stránku fotografii samostatně. Můžete si dle vašich cenových možností přidat libovolný počet stránek. Sami si vyberete, o jaký formát knihy máte zájem, jaký povrch chcete, prostě vše je ve vaší režii.

Po dokončení objednávky v programu Saal Designer musíte chvíli vydržet, než se vám objednávka načte. Záleží na počtu stránek a fotografií, čím více, tím déle načítání bude probíhat. Asi také záleží na vaší rychlosti internetu. 




Objednávku si zaplatíte platební kartou přes internet. Tuším, že tam byla ještě možnost platby přes PayPal. A do týdne jsem měla knihu doma. Dovezla mi ji PPL. Fotokniha byla pečlivě zabalená v měkké fólii a ve tvrdém kartonu. Takže balení určitě hodně chválím. A celkově jsem z knihy nadšená, je perfektně zpracovaná, barvy fotografií jsou reálné. Rozhodně vám můžu Saal Digital doporučit. Vybírat můžete nejen mezi fotoknihami, ale v nabídce najdete také fotosešity, fotoobrazy, plakáty a další produkty.

Za mě má tedy Saal Digital velké ANO a doporučuji. A moc děkuji, že jsem měla možnost jejich produkt vyzkoušet.

12 komentářů:

  1. Taky jsem využila teto možnosti a jeste na knihu čekám, jelikož jsem se k tomu dostala az ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jak budu spokojena :)

    Jinak musím říct ze tvá kniha se krásně povedla ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, krása :) Super, super Šári :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Verunko, jsem ráda, že mám nějakou vzpomínku, protože všechny fotky má člověk v PC a aby se dokopal je dát vyvolat, no to se asi nestane :))

      Vymazat
  3. Ahoj, taky jsem právě ve fázi, kdy ji připravuju. Mohu se zeptat, jak dávat na fotky text? Jde to vůbev c tom programu? Díky, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivo, tak já text nevkládala, pouze na úvodku ten název a to jsem v programu našla. Ale pokud to lze, určitě to tam objevíš :)

      Vymazat
  4. Vypadá to famózně, Šári, asi také vyzkouším. Jen u nás to bude plné kočičáků, tipuji :) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, určitě vyzkoušej, stojí to za to :) Jsem moc ráda, že tuhle krásnou památku na skvělou dovolenou mám :)

      Vymazat
  5. Take jsem skocil po moznosti vyzkouset tuto fotoknihu a jsem z ni nadsena... ma krasne barvy, ma krasne ostre fotografie.
    Sarka z blogu www.skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥