středa 14. února 2018

Můj knižní tip #3

Krásný středeční den vám všem, milí knihomolští přátelé :)

Dlouho jste nemohli najít na blogu knižní tip, tak si ho dáme dnes, co vy na to? A jelikož je toho sv. Valentýna, který jde tedy mimochodem úplně mimo mě, ale to nevadí, dáme si nějakou tu romantiku.

Před časem jsem četla knížku Čmeláci v srdci, a přestože jsem od ní nic moc nečekala, byla jsem z ní nadšená. Od autorky v březnu vyjde nová knížka s názvem Čokoládový průšvih. A já si ji určitě nenechám ujít. Romantiku čtu málo, ale někdy si ji s chutí dám. A když už mě autorka pobavila jednou, proč ji nezkusit podruhé.

Čokoládový průšvih - Petra Hülsmannová
LÁSKA JE TO, CO SE TI STANE, ZATÍMCO JI HLEDÁŠ...
Některé věci jsou pro Isabelle absolutně nepostradatelné: ranní káva. Práce v báječném květinářství. A nudlová polévka v restauraci na protější straně ulice. Jakékoli vybočení ze svého pravidelného života nesnáší. Přesto jednoho dne „její“ oblíbenou restauraci převezme nový ambiciózní kuchař Jens – a nejenže se opováží experimentovat s její zamilovanou polévkou, ale i jinak vnese do Isabellina poklidného života pořádný chaos. A zatímco se dezorientovaná Isa snaží zase všechno vrátit do zaběhnutých kolejí, pozvolna jí dochází, že právě nečekaná překvapení náš život úžasně obohacují…

Anotace se mi zamlouvá, myslím, že to bude nejen romantický příběh, ale také vtipný. A ta obálka... Boží!!! Jen škoda, že vazba bude brožovaná. Mám raději pevnou, ale tak co nadělám. Nejspíš to přežiju. A v tomhle pastelovém provedení bude i brožovaná kniha nádherná.

Kniha vyjde u nakladatelství Ikar 1. března a měla by mít 384 stran.

Zaujal vás dnešní tip na knihu? Napište mi, budu se těšit.

Mějte se krásně, a pokud slavíte svátek sv. Valentýna, potom si ho užijte s plnou parádou.

Vaše Šárka ♥

6 komentářů:

  1. Kniha vypadá jako celkem fajn oddychovka a souhlasím - obálka je nádherná. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, obálka se povedla, tak uvidím, jaké budou recenze, ale autorka mě láká, poprvé nadchla :)

      Vymazat
  2. Tak čokoládový průšvih vypadá dobře :-) Je mi tak nějak sympatická od anotace, přes obálku až po název. Snad bude čtivá i uvnitř :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ty samé pocity, prostě sympaťanda na první pohled :)

      Vymazat
  3. O nové knize od Petry Hülsmannové jsem nevěděla, takže děkuji za tip. Jelikož se mi Čmeláci docela líbily, tak asi zkusím i tuto novinku. :) Možná se mi bude i lépe číst (když vyjde u Ikaru a ne u Omegy), tak uvidíme...
    Každopádně díky za super tip, Šári. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ráda, že vychází jinde, jen bych brala tvrdou vazbu. Ale na druhou stranu raději brožovanou a překlad bez chyb :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥