čtvrtek 12. dubna 2018

Poprvé jsem otevřela – Do posledního dechu

Krásný pozdní večer vám všem :)

Než jsem se dostala k sepsání tohoto článku, mám knihu téměř přečtenou. Nu, stane se. Robert Bryndza mě se svou novou knihou Do posledního dechu pohltil a za včerejší večer a dnešní ráno jsem dala pořádných „pár“ stran. Ale dnes večer se už ke čtení nedostanu, protože mám myšlenky rozlítané všude kolem, nebyl totiž nejlepší den, a tato knížka si zaslouží moje plné soustředění, kór když už se blížím do finiše. Takže dočítat se bude zítra, snad to v pracovní den stihnu, to čtu většinou jen ve vlaku, no maximálně pozítří.


Do posledního dechu
Mělo to být vysněné rande…
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ. Nejprve si musí zajistit místo ve vyšetřovacím týmu, přesto se Erika rovnou vrhne do práce – a odhalí souvislost s jinou nevyřešenou vraždou. Obě oběti se našly ve stejném prostředí a zemřely stejným způsobem. Navíc si obě smluvily schůzku po internetu…
Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?



Kniha vyšla letos v březnu u nakladatelství Grada a má 416 stran. Ovšem jak je u Grady zvykem, alespoň tedy u beletrie, má široké řádkování, takže se čte moc dobře.

Co vy a Robert Bryndza? Už jste se na něj taky vrhli? Dejte mi vědět. A pokud vám unikly moje včerejší knižní přírůstky, mrkněte sem :) 

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Zatím jsem se k autorovi ještě nedostala, ale jeho knihy vypadají vážně hodně dobře. :) Doufám, že se mi to brzy povede napravit. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Bryndzu vyzkoušej, je skvělý. Já už tento čtvrtý díl dočetla a paráda :)

      Vymazat
  2. Už mám dočteno, a je to naprostá pecka :) Doufám, že se bude líbit :) ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jak víš, jsem ( zatím) Bryndzou nepolíbená, ale už se mi blýská na poličce :-) Moc se na něj těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo, koukala jsem na Instagramu. Tak doufám, že se ti bude Bryndza líbit :)

      Vymazat
  4. Přeji, aby se kniha líbila, stejně jako ostatní díly.
    Já si zatím na Bryndzu nenašla čas, ale on určitě brzy přijde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, byl skvělý, mám dočteno. Máš pravdu, jednou ten čas přijde :)

      Vymazat
  5. Vím, že už máš dočteno, a jsem ráda, že se Ti kniha líbila :) Já byla docela nadšená, za mě asi zatím nejlepší Bryndza :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo líbila se mi moc, určitě víc než Noční lov a Temné hlubiny, ale s Dívkou v ledu te´d už nějak nedokážu srovnat. Sice bych se mohla podívat na hodnocení a tím by to bylo jasné, jenže ono to hodnocení hodně často patří pro tu danou chvíli, za nějakou dobu se může klidně změnit. Asi bych je dala s Dívkou nastejno :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥