středa 22. června 2016

Můj knižní tip #25


Přeji vám všem krásnou středu :)

Se zpožděním mám pro vás dnes knižní tip. Knížku, kterou vám dnes představím, jsem koupila jednou na buxu ve výprodeji. Potom jsem si říkal, proč jsem si ji vůbec kupovala, že to určitě nebude nic pro mne. Divný název, obálka nic moc, anotace taky zvláštní... A tak trůnila na polici. Ale když jsem nedávno zjistila, že ji napsala stejná autorka jako Levandulové noci, podívala jsem se na ni trochu jinýma očima. A dnes už se mi líbila i obálka, když jsem knihu fotila. A dokonce moc :))

Někteří možná neznáte Levandulové noci, ale určitě budete znát sérii Drahokamy a nebo První a Druhou stříbrnou knihu snů.

Jedná se o knihu Mafie matek od Kerstin Gier. No název nic moc, že. Ale myslím si, že by mohlo jít o lehké, oddechové a vtipné čtení vhodné třeba právě na dovču.



Kniha vyšla u nakladatelství Ikar v roce 2010 a má 254 stran. A na databázi má 86%, což se mi líbí a utvrzuje mě to v nastalém optimistickém pohledu na příběh :))

Anotace:
Hledá se Supermatka! Ano, existují perfektní mamky a vzorné matky, které si s ostatními ženami vyměňují pouze kuchařské recepty, tipy na kroužky a výchovná doporučení. Možná jsou ale pouze děsivým přízrakem, sužujícím předměstí. Proti nim pomůže jediné: semknout se a založit kreativní antihnutí: Mafii matek! Ode dneška se musí všechny hodné maminky cítit jako v pelíšku...


Pokud jste knihu četli, určitě mi napište do komentářů, jestli se vám líbila :)

Mějte se krásně, užívejte si teplíčka a nezapomeňte číst :)

Vaše Šárka ♥



12 komentářů:

  1. Tuhle knihu od paní autorky opravdu neznám :) těším se na recenzi :)
    Kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen nevím, kdy se k ní dostanu... obligátní odpověď :)) Ale určitě během léta bych chtěla. Už si dělám doma hromádku knih, ke kterým se chci teď v brzké době dostat :)

      Vymazat
  2. Knížka byla doposud pro mě taky neznámou, ale věřím, že jako čtení na léto, by mohla být fajn :) tak ať se ti líbí, Šárko ;)

    OdpovědětVymazat
  3. To napsala autorka Drahokamu? Wau to je husty :) Kdyz jsem cetla Levandulove noci jeste jsem nevedela, ze ma pseudonym. Navic styl psani je uplne jiny, tak sem zvedava, jak to bude v tehle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o pseudonymu nevěděla :) Ty fantasy knihy jsem sice nečetla, ale Levandule se mi líbily. Tak snad bude pěkná i tato knížka :)

      Vymazat
  4. Ať se kniha líbí! Autorku znám ze série Drahokamy, která byla fajn, tak věřím, že toto by mohlo být dobré :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle knihu bych od Kirsten vůbec netipla :)
    Ať se pěkně čte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když četla Levandulové noci, tak mě naopak překvapily ty ostatní knihy... Drahokamy apod. A moc děkuji :)

      Vymazat
  6. O knížce slyším poprvé, ale vypadá to na zábavné čtení, přesně - letní oddechovka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že na ty prázdniny a k vodě bude skvělá :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥