neděle 22. ledna 2017

Můj knižní tip #4

Krásný nedělní večer :)

Zítra nám začíná čtvrtý lednový týden a vy se můžete nechat inspirovat mým novým knižním tipem. Tentokrát jsem zabrousila do vod našich tuzemských autorů a zrak mi padl na knihu s růžovofialovou obálkou a zvláštním názvem Řasnatci. Ani jedno ani druhé by mě asi nijak nenalákalo k přečtení, ale na anotaci jsem se podívat musela. Usoudila jsem, že to možná bude nějaký sladkobolný cajdáček, ale nakoukla jsem na databázi a hodnocení i komentáře mě mile překvapily. Knihu jsem si tedy hned připsala na svůj nekonečný seznam, protože to vypadá na silný příběh.

Anotace:
Hlavní hrdinka dosáhne věku, kdy se velmi intenzivně začnou ozývat její biologické hodiny. Právě v tuto chvíli potká muže svých snů, který je krásný, inteligentní, citlivý a okouzlující. Těhotenství na sebe nedá dlouho čekat a zdá se tedy, že vysněnému rodinnému životu nic nebrání. Tragikomický příběh je ukázkou, jaké následky může mít přílišná zamilovanost a naivita.

Řasnatce napsala Dana Kellnerová a nejspíš vlastním nákladem vydala v říjnu loňského roku. Kniha má měkkou vazbu a 190 stran.

Zaujal vás dnešní knižní tip? Zaregistrovali jste již knihu nebo přečetli? Určitě mi napište :)

A na co se můžete těšit v nejbližších dnech? Zítra plánuji sepsat recenzi na knihu Dívka v ledu. Také vyjde článek o nejslabších knihách roku 2016. Nějak se mi nechce napsat nejhorších, přijde mi to moc tvrdé. A konečně bych chtěla vydat další díl z rubriky Mé (zatím) nedokončené knižní série. Tak doufám, že se zadaří.

Mějte se krásně a dobrou noc :)

Vaše Šárka ♥

6 komentářů:

  1. Tak nevím, jestli mě tahle kniha úplně láká, asi to není nic, bez čeho bych nedokázala žít. Ale strašně se těším na všechny nové články, Šári, a přeji Ti příjemný vstup do nového týdne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já podle komentů na databázi za knihou tuším silný příběh, tak bych ji ráda někdy zkusila. Případně se potom dozvíš, jaká byla :) Měj se krásně, Kristýnko :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko, Tvoje tušení je správné, Řasnatci jsou opravdu silný příběh. Rozhodně tuto knihu doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tip, přiznám se, že se v součatných knížkách moc neorientuji tento blog jsem objevila náhodu a myslím, že se budu vracet. Šárko, děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tip, přiznám se, že se v součatných knížkách moc neorientuji tento blog jsem objevila náhodu a myslím, že se budu vracet. Šárko, děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥