středa 24. května 2017

Můj knižní tip #13

Přeji všem krásný den :)

Dáme si knižní tip, co říkáte? Když jsem tak koukala po předprodeji na Knižním klubu, padl mi zrak na lahůdku nakladatelství Domino. Od autorky C. L. Taylor jsem četla Nehodu a z té jsem byla nadšená. Na polici na čekačce momentálně trůní Lež. A v červnu vyjde u nás od autorky třetí kniha s názvem Zmizelý. Anotace zní hodně dobře, co myslíte?

Zmizelý – C. L. Taylor
Pouto mezi matkou a dítětem je nezničitelné. Co když ale matka cosi děsivého skrývá?
Čtrnáctiletý Billy uprostřed noci záhadně zmizel z domu. Každý člen rodiny to klade za vinu sobě samému, ale před ostatními pocit provinění tají. Wilkinsonovi jsou zkrátka tajnůstkáří, a tak trvá celý rok, než díky veřejné prosbě o pomoc začne vyvstávat na povrch děsivá pravda.
Billyho matka Claire je na pokraji šílenství. V podivném stavu mysli se ocitá v omšelých hotelových pokojích nebo bloumá neznámými ulicemi, aniž by tušila, jak se tam vlastně dostala. V její kabelce se objeví předměty, které nikdy předtím neviděla. Claire ztrácí vědomí vlastní identity.
Když se to stane poprvé, lékař to připisuje neobvykle silné reakci na stress. Když se ale jednoho dne Claire probudí s krví na rukách, nikdo nechápe, jak se to mohlo stát. A nejméně ze všech tomu rozumí právě Claire…

Jak jsem zmínila, knihu vydává Domino ke konci června a měla by mít 432 stran. Takže žádný drobek.

Zaujala vás kniha? Mě rozhodně ano. Budeme se tedy společně těšit na vydání :)

Zde se můžete podívat, kde knihu seženete nejlevněji.

Mějte se krásně a čtěte.

Vaše Šárka

4 komentáře:

  1. Skvělý tip :) Vypadá to zajímavě :) Od autorky už jsem četla Lež a ta se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zmizelého mám rozhodně na svém seznamu, obě předchozí knihy od autorky se mi líbily a přijde mi, že jde spisovatelsky nahoru, takže jsem zvědavá, zda to potvrdí i v další knize. Těšíme se tedy společně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥