pondělí 28. listopadu 2016

Zajímá vás ukázka z knihy Bolest Maurizia de Giovanniho?

Zdravím všechny milovníky detektivek :)

Dnes mám pro vás ukázku z knihy Bolest od italského autora Maurizia de Giovanniho. Pokud vás knižní novinka nakladatelství Epocha zajímá, určitě si ji nenechte ujít. 

Stačí kliknout na obálku knihy a můžete se začíst :)

Anotace:
Zima komisaře Ricciardiho...
Komisař Luigi Alfredo Ricciardi vidí mrtvé. Zjevují se mu obrazy zločinců i dětí sražených kočárem. Vnímá lásku, kterou prožívají, i překvapení z nejzazšího momentu. Cítí jejich bolest. Slyší jejich poslední slova. Uzavírá se proto do sebe a straní se ostatních lidí. Své schopnosti však zároveň využívá a s obrovskou vervou a dopadá jednoho vraha za druhým. Vidění však mohou být zavádějící. Když je brutálně zavražděn světově proslulý tenor Arnaldo Vezzi, Riccardi musí případ vyřešit v rekordním čase, protože se o případ zajímá samotný Duce. Musí nejen proniknout do světa opery, ale zejména do hlubin pěvcovy černé duše. Pomůžou mu jeho schopnosti k rozlousknutí případu? Vydejte se do spletitých uliček Neapole třicátých let a doprovázejte osamělého komisaře na jeho cestě za nalezením spravedlnosti i lidskosti.


Maurizio de Giovanni (*1958)
Neapolský rodák známý svými detektivními bestsellery, ve kterých vystupuje jako hrdina svérázný komisař Ricciardi. Poprvé se objevuje roku 2006 v jeho debutu Bolest (Le lacrime del pagliaccio). O dva roky později vyšlo pokračování Soud krve (La condanna del sangue. La primavera del commissario Ricciardi). V roce 2016 připravil pro čtenáře už jedenáctý díl této série. Kromě příběhů o Ricciardim vydal více než 25 dalších románů a povídek, mezi nimi je nejoblíbenější série o komisaři Lojaconovi. Autor je zaníceným fotbalovým fanouškem.

Knihu najdete samozřejmě na stránkách Epochy.

Zaujala vás kniha? Já už se na ni moc těším :)

Přeji vám krásný den a ještě se dnes můžete těšit na knižní tip... opět inspirace na vánoční dárky.

Vaše Šárka ♥


2 komentáře:

  1. Ty to vůbec nevypadá špatně!! O knize slyším prvně a to je škoda, velká škoda :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chytla recenzní konkurz a vyšlo to, knížka mi dorazí, tak jsem na ni moc zvědavá :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥