pátek 16. června 2017

Knižní přírůstky – červen #1

Krásný páteční večer vám všem :)

Tak jsem si říkala, kolik času budu o dovolené mít, ale opak je pravdou. Byť jsem kromě výletu do Prahy nikam nejela, vůbec nestíhám. Nesedím doma, to je fakt, máme spoustu vyřizování a já jsem ráda, že na to čas mám, a vyšlo mi to právě na mé volné dny. Ale vůbec není čas na blog, na čtení, a to mě docela mrzí, ovšem nedá se nic dělat. Chtěla jsem sepsat recenzi na knihu Moje všechno, ale na to si musím vyhradit čas a udělat pohodu. Jenže jelikož jsem dnes opět v kalupu, tak mám pro vás alespoň rozbalovačku. U toho nemusím přemýšlet ☻

V týdnu jsem si vyzvedla objednávku z Knižního klubu. Objednala jsem si tři knížky... Vidíte na fotografii.


Zdají se psům sny od Stanleyho Corena měli v Knižním klubu asi za 29Kč. Takže jsem ji zkusila a uvidím.

Anotace:
Další publikace z pera úspěšného autora – vtipná, zábavná a poučná kniha o psychologii psů: jak vnímají svět, jestli opravdu dovedou myslet, jak se dorozumívají, jak se učí, vývoj od štěněte. Mnoho zajímavostí, které se v jiných kynologických příručkách nevyskytují. První vydání.


Kniha Ví o tobě od Sarah Pinborough obletěla naši blogosféru jako tajfun. Všechny čtenáře strhla, má skvělá hodnocení, takže jsem neodolala. Jen doufám, že nebudu zase zklamaná jako poslední dobou v případě  většiny reklamních trháků.

Anotace:
LOUISE opustil manžel kvůli jiné, a tak se jediným mužem v jejím životě stal její syn. Proto Louise pracuje na poloviční úvazek, aby je uživila a zároveň mohli být spolu. Všechno se však změní, když se objeví
DAVID, mladý, úspěšný a natolik okouzlující, že Louise nemůže uvěřit, že by o ni muž jako on nejenže mohl zavadit pohledem, ale že ho dokonce snad i přitahuje. To se ovšem dost zkomplikuje v okamžiku, kdy potká jeho ženu
ADELE, překrásnou, elegantní a roztomilou bytost, z níž se rychle stane Louisina nová přítelkyně. Oba aktéři dokonalého páru Louise naprosto uchvátí a každý z nich ji po svém vtahuje do spletité sítě jejich manželství, v němž má Louise zatím netušenou zásadní roli.
A najednou, ve chvíli, kdy je oba trochu víc poznává, zahlédne trhliny. Je David opravdu tím mužem, za něhož ho měla? A je Adele opravdu tak křehká a zranitelná, jak působí? Jaká strašlivá tajemství oba skrývají a jak daleko zajdou, aby je uchránili?


A poslední knihou je třetí díl ze série Robert Hunter od Chrise Cartera s názvem Noční lovec.

Anotace:
V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí – jen zašité tělní otvory, v nichž se však nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli.
Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetřovatelkou Whitney Meyersovou. Sledují stejnou stopu a zjišťují, že se pohřešují další ženy. Jsou ještě naživu? Podaří se dostihnout šíleného vraha dřív, než unese a bestiálně zabije další oběť? Jaké strašlivé tajemství skrývá minulost muže, který se dopouští tak nestvůrných zločinů?


To je pro dnešní článek všechno. Mám více nových knih, některé na mě čekají ještě v zásilkovně. Takže určitě další nové přírůstky zase vyjdou. Brzy☻
Četli jste některou z knih? Také vás strhla Sarah Pinborough? Dejte mi vědět, jsem zvědavá.

Krásný víkend a čtěte...

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Žádnou z knih jsem zatím nečetla, ale určitě se chystám na Ví o tobě :) A ta kniha o psech může být také zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ta psí knížka mě zaujala, autor toho napsal víc, tak uvidím a třeba se ještě na něco podívám. Ví o tobě mě taky láká hodně :)

      Vymazat
  2. obcas se mala pauza ve cteni hodi, at uz chtena nebo ne, clovek na to potom skoci s jinym elanem ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on by možná i ten elán byl (občas), ale potřebovala bych teď vážně nafouknout dny aspoň o tři hoďky :))

      Vymazat
  3. Ví o tobě jsem četla a patřím k nadšeným. Těším se na tvůj názor, snad tě nezklame. Určitě tě nezklame!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, budu ti věřit :) Chystám se na ni co nejdřív to půjde :)

      Vymazat
  4. Snad se ti bude Ví to tobě líbit, já jsem byla taky nadšenec! Jinak Chris Carter je sázka na jistotu, ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že se budu řadit k nadšencům :) Chrise si pro jistotu kompletuju, protože jsem se koukala, že se jeho knihy dost rychle vyprodávají, tak ať je mám pro jistotu nasyslené :)

      Vymazat
  5. Hezké novinky :) Já se brzy chystám začít s Carterem a jsem na něj moc zvědavá. Můj názor na Víš o tobě jsem Ti psala na instagramu, Tobě přeji, ať Ti kniha sedne lépe a ať si ji užiješ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥