pátek 9. března 2018

Poprvé jsem otevřela – Poslední paní Parrishová

Krásný pozdní večer vám všem, milí knihomolové :)

Další článek z rubriky „Poprvé jsem otevřela“ je tady. Předevčírem jsem rozečetla knihu Poslední paní Parrishová. Knihu napsala Liv Constantine. Pod pseudonymem se skrývá dvojice autorek - sester Lynne Constantine a Valerie Constantine. Zatím mám za sebou zhruba první třetinu a moc mě kniha baví. Čte se lehce, děj se vyvíjí a napětí se stupňuje. O víkendu se ke čtení moc nedostanu, což mě štve, protože jsem vážně zvědavá, jak bude příběh pokračovat. Styl psaní mi naprosto sedí a vyhovuje. Knihu vydalo nakladatelství Domino v únoru letošního roku. Má 440 stran. 


Anotace:
Získali jste všechno, co jste kdy chtěli? A je to takové, jak jste si představovali? Opravdu?


Amber Pattersonová už toho má dost. Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Jak by měl vypadat. Daphne Parrishová je blonďatá bohyně, která bere svůj luxusní život jako naprostou samozřejmost. Společně se svým manželem patří k místní honoraci, mají peníze, moc, obdiv, navíc dvě krásné dcerky... Proč by někdo měl mít všechno, zatímco jiný nemá nic?

Amber by se při pohledu na Daphne možná zadávila závistí, ale to se nestane. Má totiž plán, jak sladký život své sokyně postupně nahlodat a zničit, aby mohla v závěru nastoupit na její místo. Podaří se jí proniknout do rodiny Parrishových a zanedlouho se stává Daphninou blízkou přítelkyní. Ráda přijme pozvání, aby s nimi jela na dovolenou, protože jí to skýtá vítanou příležitost ke sblížení se šarmantním Jacksonem. Všechno jde naprosto hladce... ale pak Amber dostihne pečlivě skrývané tajemství z minulosti, které by mohlo její krásný plán úplně zničit. Něco takového ona ale odmítá připustit. A tehdy začne opravdové peklo. 

Psychothriller Poslední paní Parrishová nás provádí nejtemnějšími zákoutími lidské mysli a prostřednictvím celé řady nečekaných zvratů můžeme až do konce jenom hádat, jak to všechno nakonec dopadne.


Zaujala vás kniha? Chystáte se na ni, anebo jste ji už přečetli? Napište mi do komentářů :)


Vaše Šárka ♥

8 komentářů:

  1. Kniha vypadá vážně dobře, i když téma je docela děsivé... Užij si zbytek čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si čtení, budu se těšit na recenzi. Mě kniha láká, ale počkám si na ucelený názor. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak víš, já jsem z knihy byla nadšená :) Tak doufám, že to budeš mít stejně, a těším se na recenzi. Měj se krásně Šári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak myslím, Kristýnko, že se tentokrát opět shodneme :) Až sepíšu recenzi, určitě si přečtu tvou, jsem moc zvědavá :)

      Vymazat
  4. Na recenzi jsem odolala, ale myslím, že se ke mně přesto někdy v budoucnu dostane :) Jsem ráda, že se ti líbila a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra se snad k sepsání recenze dostanu. Knížka mě fakt bavila, četla se skvěle :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥