úterý 1. prosince 2015

Knižní přírůstky 29

Všechny vás zdravím :)
I když jsem myslela, že už žádné rozbalovačky do vánoc nebudou, ještě chodí recenzní výtisky a dnes mi dorazila i jedna výhra.

Takže rozbalujeme :)


V bílé obálce mi přišla výhra z nakladatelství Mladá fronta a ve známé modré obálce recenzní výtisk z Grady.


Balíček našel tchán, jak trčí ze schránky a prší na něj. Naštěstí je obálka bublinková a i kniha uvnitř byla ještě zabalená do bublinek, takže nenavlhla. Je lepší posílat balíčky doporučeně, protože potom mohou dopadnout všelijak.


Kniha se jmenuje Elegantní hřích a napsala ji Kendall Ryanová. Je to první díl erotické trilogie Vášeň ve znamení módy. Většinou nebo spíš téměř vůbec knihy s podobným tématem nevyhledávám a nečtu, ale tato mi přece jen přišla, že by nemusela být špatná. No, uvidím :)
Líbí se mi obálka, je vkusná a elegantní, což skvěle ladí s názvem. Je tedy lesklá, i když foťák mi ji hodil spíše matnou... a dokonce se mi tak líbí víc :)


Anotace:
Když dostane nevinná a slušně vychovaná Emmy Clarková práci asistentky v modelingové agentuře v New Yorku, splní se jí sen. Ovšem práce po tyranskou šéfovou Fionu se stane noční můrou. Jediné, co Emmy v práci drží, je hvězda mužského modelingu Ben.
Ben je Emmyin naprostý opak: je neuvěřitelně nádherný, dobře placený a zcestovalý. Emmy ale nechce být jen jednou z dlouhé řady jeho fanynek a příležitostných flirtů. Když se začnou sbližovat a překonají i temné Benovo tajemství, vloží se mezi ně Fiona a jejich vztah i kariéra jsou v ohrožení.

A druhý balíček je tedy z Mladé fronty.


Je to román Vstát znovu se slepicema a autorem je Joshua Ferris. Autora neznám, vztah k zubařům taky kladný zrovna nemám, ale snad se mi kniha bude líbit. Každopádně jsem měla z výhry velkou radost :)


Obálka je pěkně barevná, i kniha bez přebalu vypadá moc hezky a je strašně příjemná na dotek.


Anotace:
Paul O´Rourke má slušnou zubařskou praxi a k ní ještě slušnější krizi středního věku. Anebo, řečeno jednodušeji, neví, co sám se sebou: nesnáší stroje a přístroje, ale miluje svůj iPhone; zuřivě fandí Red Sox, ale každé jejich vítězství mu způsobí depresi; rád by byl ateistou, ale pořád se té víry nějak ne a ne pustit.
A když si někdo přisvojí jeho totožnost a začne si jeho jménem zakládat pohoršující webové stránky a účty na Facebooku a Twitteru, najednou mu přestane být jasné, kdo vlastně je. A pátrání po podvodníkovi ho postaví před otřesnou otázku, jestli to vlastně ten padouch nevzal za lepší konec, než on sám, jestli „ten druhý“, vlastně není lepší Paul O’Rourke než on.
Třetí román amerického autora (1974), který se v posledních letech prosazuje jako jeden z nejvýraznějších literárních hlasů své generace.


Knížky vypadají moc hezky, takže se těším. Na Elegantní hřích bude recenze tak v druhé půlce prosince, no ale ta druhá si asi bude muset chvíli počkat, fronta před ní je veliká :)

Mějte se krásně,
Noel...


12 komentářů:

  1. Ani jednu z kníh nepoznám, každopádne, prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Pro mě jsou knihy taky neznámé, takže jsem zvědavá, jaké budou :)

      Vymazat
  2. Obě knížky byly pro mě novinkami, protože jsem o nich doposud neslyšela, ale ten erotický román nezní úplně špatně. Jinak gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Lucko. Taky jsou to pro mne naprosté novinky. S tím erotickým románem jsem si nebyla úplně jistá, ale potom jsem si řekla, proč ne. Anotace zní docela dobře, tak uvidím :)

      Vymazat
  3. Ani jednu knihu neznám, ale moc se mi líbí určitě se na ně kouknu a gratuluji k výhře. Snad se ti bude líbit a také se těším na obě recenze. Přeji příjemné čtení. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ti k výhře a přeji pěkné erotické chvilky :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Na Elegantní hřích jsem se teď taky dívala, ale moc mě nezaujala :). A druhou knihu vůbec neznám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou obě neznámé, tak uvidím, jak mě osloví :)

      Vymazat
  6. Zrovna včera jsem náhodou poprvé narazila na Elegantní hřích :) Kniha nevypadá špatně, tak jsem zvědavá na recenzi :) Přejí pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky jsem na knížku docela zvědavá, anotace nezní špatně, tak uvidím, jak se bude číst :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥