středa 29. června 2016

Knižní přírůstky 43

Krásný středeční den všem :)

Včera mi paní pošťačka udělala radost, protože mi donesla balíček od paní spisovatelky Petry Nachtmanové. V soutěži na FB stránkách jsem vyhrála knihu Azurové nevěry, ale nepřišla mi jen ta jedna kniha :)


Autorka Petra mi poslala ještě jednu ze svých nejnovějších knih s názvem Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou. Takže jsem měla dvojnásobnou radost.


Azurové nevěry:
Ema a Diana jsou dlouholeté kamarádky. Obě už překročily třicítku, pracují u stejného zaměstnavatele a jejich manželé jsou jim nevěrní. Zatímco Ema se o nevěře svého muže brzy dozví, Diana stále nic netuší. Společenský román talentované autorky budete číst doslova jedním dechem.


Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou
Humorný román o hledání životních lásek, o přírodních nástrahách a mužských (ne)dokonalostech. Simona nedávno opustila přítele, protože dál nehodlala trávit čas v nebezpečně vyzdobené ložnici. Jelena se už několik let věnuje raději své úspěšné cukrárně a vyrábění dortů než zkoumání opačného pohlaví. Poslední zkušenost ji totiž málem stála život, když se miláčkovi snažila splnit náročné tužby. Zanedlouho se Simona znovu zamiluje. Její láska vyprovokuje Jelenu k činům – také se chce zamilovat. A ne jen tak do někoho! Hodlá však svého budoucího muže pořádně prozkoumat dřív, než jí přichystá nějaké nemilé odhalení. Kvůli tomu je ochotna prolézat hluboké lesy, křoviska, šlapat desítky kilometrů po svých, přespávat pod převisy a vybírat ideála mezi nefalšovanými vyznavači ohňů. A Simona nesmí u ničeho chybět!


Obě knihy mi přišly i s moc milým věnováním, což mi udělalo velkou radost ♥




Čtete někdo romány Petry Nachtmanové? Líbí se vám? Určitě mi napište, budu se těšit :)

Mějte se krásně a užívejte si pěkného dne :)

Vaše Šárka ♥

16 komentářů:

  1. Gratuluji k výhře, Šárko :) Užij si čtení, na léto úplně ideální :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velká gratulace!!
    Knihy vypadají skvělě :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to určite poteší, keď človek niečo vyhrá a dvojnásobne, keď mu nečakane príde ešte jedna kniha :D Uži si čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k výhře, je pěkné něco vyhrát a ještě dostat něco navíc :-) To je super :)
    jinak paní spisovatelku vůbec neznám, tak se těším co na to řekneš až je přečteš, jestli má cenu knížky číst :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Taky jsem zatím od autorky nic nečetla, ale těším se :)

      Vymazat
  5. Gratuluji k výhře :) Knihy s věnováním jsou jedna velká radost, tak přeji pěkné čtení a těším se na dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  6. cetla jsem azurove nevery a musim rict, ze se mi to, vcelku prekvapive, docela libilo. ale obalka je teda hrozna, ta se mi nelibi vubec, kdybych vybirala knizky jen podle obalu, tak do tohohle urcite nejdu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tenhle typ obálek mě taky vůbec nebaví. Ta druhá se mi líbí mnohem víc :) A na knížky jsem zvědavá, docela se mi letos daří číst i české autory, za což jsem ráda. A navíc jsem byla většinou mile překvapená :)

      Vymazat
  7. Gratuluji k vyhre a at se knihy libi :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné přírůstky! :)
    Ať se pěkně čtou! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥