pátek 10. června 2016

První narozeniny blogu ♥


Všem vám přeji krásný páteční večer :)

Nemůžu tomu pomalu ani uvěřit, že mému knižnímu blogu je už rok ♥ Loni touhle dobou jsem teprve okrajově pronikala do blogového světa a přemýšlela, jestli si mám blog založit. Uvažovala jsem nad tím, jestli bude zajímat někoho blog čtyřicetileté ženské, když blogosféra je plná mladých lidí. Ale potom jsem si říkala, že jde přece o knihy a tam se na věk nehraje. A tak jsem to zkusila. Měla jsem i potřebu tak nějak komunikovat s vámi, čtenáři, sdělovat si dojmy o přečtených knihách, protože v mém blízkém okolí právě moc čtenářů není. A blog mi proto připadal naprosto skvělý. 

Za rok se mému blogu podařilo získat 82 pravidelných čtenářů, z čehož mám obrovskou radost. Vůbec jsem v to nedoufala. A přece jen někdo můj blog čte :) Je to úžasný pocit. Za každého nového čtenáře jsem moc ráda a moc si vážím čtenářů stávajících. Děkuji vám ♥ Mám radost z každého vašeho komentáře, protože zpětná vazba je strašně důležitá.

Žádnou jinou statistiku zde uvádět nebudu. Budu moc ráda, když mi, moji milí čtenáři, zůstanete věrní, dál budete navštěvovat můj blog a číst moje řádky. Vždy mě moc potěší, když mi napíšete, že jste se třeba inspirovali nějakou knihou díky mému blogu, potom vidím, že opravdu ty moje články mají smysl. 

A protože vy mi děláte velkou radost, že chodíte na můj blog, tak já vám chci také udělat radost a odměnit vás za to. Ano, bude soutěž, hádáte správně :)

Soutěž vyhlásím teď o víkendu, takže sledujte můj blog, ať se můžete zapojit.

Ještě jednou vám moc a moc děkuji za přízeň a doufám, že další čtenáři mého blogu budou přibývat a všichni se ke mně budete rádi vracet :)

Krásný večer všem ♥

Šárka ♥


50 komentářů:

  1. no však je tu hezky, tak proč sem nechodit- a to se musím přiznat , že asi ještě radši mám Touhy a lásky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdřív, velká gratulace k narozeninám blogu. Vzpomínám si, jak jsem první rok málem skákala radostí do stropu. Nevěřila jsem, že vydržím tak dlouho... Takže chápu tu radost :-)

    A co se týče toho věku. No páni, jsem ráda, že už si nepřipadám tak sama. Obvykle jsou všichni blogěři věkem do 22 let maximálně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Jojo, taky jsem si říkala, jestli to nebude jen chvilková záležitost, nějaké prvotní nadšení a podobně. Nebo že mě nikdo nebude číst... Tak mám fakt velkou radost :) A ten věk... no, ten už tady je nooo :D

      Vymazat
    2. Jsi asi prvni knizni bloger o nad tricet, ktereho znam :-) A to je fajn, me bude brzy tricet, tak je to hned lepsi, nez kdyz vidim vsude ty patnactilety 'decka' :-D

      Vymazat
    3. Tak to já jich znám nad třicet víc, ale nad čtyřicet asi jednoho :)) No, budu druhá :))) Ale duchem jsem mladá... doufám :)))

      Vymazat
    4. No tak me bude 40 v rijnu tak budete mit spolecnost :-)

      Vymazat
  3. Šári, jsi velikánskou inspirací! Všechny své věrné čtenáře si moc zasloužíš a přeju ti, aby přibývali další :)
    Ať je pro tebe následující rok stejně tak úspěšný, měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc ti děkuji za krásný komentář, udělal mi velikou radost ♥♥♥

      Vymazat
  4. Velikánská gratulace! ♥ Pamatuju si, jaké to bylo slavit první narozeniny ♥ Utíká to strašně rychle, když to člověka baví, tak snad to s námi blogery ještě nějakou dobu vydržíš :D

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji. Podobné myšlenky jako ty, jsem měla taky...před 1,5rokem...čtyřicetiletá...kdo to bude číst? A čtou.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  6. Velká gratulace k jednomu roku :-D Tento blog patří mezi mé oblíbené, jen tak dál.... :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji a vse nej k narozeninam :-)

    OdpovědětVymazat
  8. gratulace velikaaaa a spoustu dalsich uspesnych let preju <3 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem rada, že jsi do blogu šla. Mám ráda tvoje knižní typy. Ať se daří i dál

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Šárko, gratuluji k prvnim blogovym narozeninam :-)Do dalsich let preji hodne dalsich krasnych knih a hodne dalsich ctenaru, ja osobne k tobe na blog vzdy rada zabloudim a rada ctu vsecny tve prispevky:-)A nejsi v tom sama, i ja patrim k ctyricatnicim :-)Krasny vikend, Jana :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Velká gratulace :))
    bilbovy-knihy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Moc gratuluji, přeji Ti spoustu dalších spokojených čtenářů. Pokračuj dále ve svém skvělém psaní :)

    OdpovědětVymazat
  13. Velká gratulace za jediný rok jsi získala opravdu pevnou čtenářskou základnu, ať ti to takhle krásně vychází i v následujících letech. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Velká gratulace a přeji spoustu dalších let ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluji :) Jsem moc ráda, že jsem narazila na tvůj blog. Našla jsem tu spoustu inspirace a moc ráda se sem vracím, takže vážně přeji spoustu dalších let, skvělých knížek a neutuchající nadšení, které z této stránky cítím. Ať se daří ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluji :) Hned jsem si vzpomněla na první narozeniny mého blogu. Stal se mou součástí a od prvních narozenin ho s rodičemi oslavujeme. :)
    Reading With Lucy/Cooking With Lucy

    OdpovědětVymazat
  17. Šárko, ještě jednou moc gratuluji k prvním narozeninám a doufám, že blog povedeš takhle krásně dál. Chodím sem moc ráda a musím podotknout, že jsi mi byla velkým podnětem právě Ty a Marcelka, k založení mého vlastního blogu. Připadala jsem si na blogování ve třiceti moc stará. :) Takže děkuji za povzbuzení a za cenné rady a přeji mnoho věrných čtneářů. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji k prvním narozeninám blogu! Ať jsi s námi v blogovém světě ještě hoooodně dlouho! ^^

    OdpovědětVymazat
  19. Moooc gratuluji!! :)
    Doufám, že blogovém (a hlavně knižním) světě ještě dlouho budeš!! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc gratuluji, Šári, patříš mezi mé nej nej nej blogery a jsi mi velkou inspirací. Přeji, ať Tě s blogem čeká ještě spousta hezkých let, úspěchů, čtenářů a výborných knih. <3

    OdpovědětVymazat
  21. Šári, moc gratuluji. Vážně dobrá práce! Čtu Tvůj blog asi měsíc a vážně se mi líbí. Za rok si toho tedy zvládla opravdu hodně! Obdivuji a přeju spoustu krásných chvil s knihou, následně prima psaní na blogu a další a další desítky spokojených čtenářů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥