sobota 11. března 2017

Jarní soutěž


Přeji vám všem krásný večer :)

V týdnu jsem vám slibovala soutěž a JE TADY. Soutěžit můžete o tři brožované knihy s názvem TEGMINE od autorky Soni Sirotkové. Děkuji Lucii van Koten, která mi výtisky do soutěže zaslala.


Anotace:
Zdá se, že Vroni je na světě úplně sama. Nepamatuje si své jméno, odkud přišla, ani co se jí stalo. Nikdo ji nehledá. Vzpomínky se nevrátí po celý dlouhý rok v léčebně. A tak se lékaři rozhodnou pokusit se vrátit jí pamět tak, že ji umístí do malebné Lenory spolu s ošetřovatelkou, která bude předstírat její babičku. Uprostřed šumavských lesů má tedy žít jako obyčejná středoškolačka. Jenže s příchodem Vroni se v poklidné Lenoře odehraje smršť tragických událostí a do života ji vstoupí tajuplný Ben. Je Ben někdo z její zapomenuté historie a přišel jí pomoct, nebo ohrozit na životě? Jsou jeho schopnosti podivuhodným talentem, nebo nadpřirozenou mocí někoho, kdo už možná není lidskou bytostí?

A jaké jsou podmínky soutěže?

1. Doručovací adresa v ČR
2. Napište mi do komentářů, co nejvíce milujete na jaru.
3. Která kniha ve vás nějakým způsobem jaro evokuje? Příběhem, obálkou...
4. Sdílejte soutěž a napište mi, kde sdílíte.

Není podmínkou být mým pravidelným čtenářem, ale samozřejmě mě velmi potěší, pokud se jím stanete.

Knihy jsou tři, výherci budou tedy samozřejmě také tři. Vylosuji je pomocí generátoru náhodných čísel.

Soutěž začíná dnes 11. 3. 2017 a končí 31. 3. 2017 ve 23:59h.

Těším se na vaši účast a přeji všem hodně štěstí.

Vaše Šárka ♥

21 komentářů:

  1. Ahooojky Šári :-)
    1. Splňuji :-)
    2. Na jaru mám moc ráda, že konečně kvetou stromy, louky, také tulipány - které miluji a hlavně - hned po jaru je léto :-) :-)
    3. Tak nad tímto bodem jsem hodně přemýšlela :-) Příběh, který ve mě evokuje jaro, mně nenapadl vůbec žádný. Ale když jsem začala přemýšlet nad obálkou - jako první mě napadl Mandlovník od Omegy, ještě jsem knihu nečetla, ale prostě jsem si vzpomněla na ten růžově kvetoucí mandlovník na obálce :-)
    4. Sdílím na svém profilu na fb :-)
    Děkuju moc za soutěž, knížka vypadá zajímavě :-) a přeju krásný víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Adresa ve sz. Sdileno na fb. Na jaře miluji vůni květin. Kniha která mi připomíná jaro je Motýlý ostrov.

    OdpovědětVymazat
  3. 1. Ok
    2. Miluju jaro, jsem jarní znamení a fakt je to znát. Mám ráda vuni hlíny na polích i trávy, když se probouzí. První sněženky...Mohla bych pokračovat, ale nikdy nepopisu to, jak to skutečně vnímám. Radují se když spatřim první včelu. Dokonce mám ráda i jarní cvachtanice.
    3. Teda, jarní obálka.... Přemýšlím, ale abych pravdu řekla, žádnou takovou, která by mi připomněla jaro, si nevybavim. Možná Bezpečný přístav.
    4. Sdílím na fcb a Google.

    Díky za soutěž a doufám, že se poštěstí, pac ta kniha vypadá zajímavě. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Mám :)
    2. Miluji hlavně tu změnu po dlouhé zimě. To, že je najednou vše svěží, znovuzrozené, nové a plné života. Je to nesmírně osvěžující pocit, který mi vždy vyvolá úsměv na tváři, a to prosím nejsem až takovým příznivcem jara.
    3. Pro mě je to Hobit, už jen proto, že ho touto dobu téměř každý rok čtu. A také tou novou krásně zelenou obálkou s nádhernými ilustracemi.
    4. Soutěž budu sdílet na Google +
    Děkuji za soutěž a přeji hezký zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  5. 1. Mám :)
    2. Na jaru mám nejradši to, že po něm dlooouho nebude zima :)
    3. Přiznám se, že si teď nemůžu na žádnou vzpomenout... doplním později, nevadí? :)
    4. Sdíleno na fb blogu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarně na mě působí obálka Země příběhů, je taková... zelená :)

      Vymazat
  6. 1. Mám :)
    2. Jaro je moje nejoblíbenější roční období. Miluji na něm to, jak se všechno probouzí po dlouhé zimě, a i já se vzpamatovávám z pochmurné zimní nálady. Začíná práce na zahrádce, kterou máme na chatě, a i vzduch je najednou svěží. Tohle období přímo láká k tomu jít ven, vzít si knížku a číst si na nějakém klidném místě.
    3. Tak to je těžká otázka.. Ale asi kniha Dám ti slunce, už jen svou nádhernou pestrou obálkou, ale i příběhem o tom, jak se dá změnit osobnost člověka během pár let. Taková změna přichází i na jaře po tak dlouhé zimě.
    4. Sdíleno na Google +

    Parádní soutěž, měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  7. 1.mám,jaro miluji,tulipány,teplo,nový život,jasně že Máchův Máj,sdílím na face

    OdpovědětVymazat
  8. Kniha vypadá zajímavě :) zkusím taky štěstí. Adresu v ČR - to mám, takže první bod splněn. Na jaru mám nejraději ten návrat světla, krátící se noci, oblohu, kterou přestanou tísnit mraky a začne být víc kulatá a rozlehlejší a začne více lákat k pobytu venku. Taky se budu moci vrátit k rannímu běhání a užívat si při něm místo tmy vycházející slunce, zpěv ptáků a voňavé, kvetoucí stromy. Všechno bude zase veselejší a svěží. Nejsem si úplně jistá, že mám úplně knihu, která by ve mě jaro evokovala, ale moc hezky se o něm píše v knize Rivalové od J. Cooper. Tam je krásně popsáno všechno, co znamená jaro pro mě, takže asi tahle kniha je pro mě "jarní". Sdílet budu na fcb stránkách svého bloGu.
    Díky za soutěž a přeji krásné jaro.

    OdpovědětVymazat
  9. 1.Ano
    2. Po zimě, kdy nosím kabát, můžu obměnit šatník za super módní kousky a v těch se poté fotit na instagram, samozřejmě s knihou.
    3. Určitě druhý semestr z knihy Fangirl.😉
    4. Sdílím na google plus jako Carolineandherbook

    OdpovědětVymazat
  10. 1. Splňuji 😃
    2. Miluju jaro, protože není ani horko ale ani zima. Nosí se už tenčí oblečení a většinou i slušivější. Je to takové veselé roční období, protože kvetou květiny, stromy a vlastně skoro všechno; lidé jsou veselejší. Příroda se probouzí a navíc po jaru není zima jako třeba po podzimu, ale už se můžeme těšit na léto.
    3. Složitá otázka, ale když si čtu anotaci... Působí na mě tak, že v Lenoře je krásné jaro. A úplně vidím tu ošetřovalku/babičku v rozkvetlé přírodě jak sbírá pampelišky a sedmikrásky a pak z nich dělá pro Vroni marmeládu. Je fakt, že tohle v knize asi není... Ale je to pěkná představa.
    4. Sdílím na fb (jmenuju se tam stejně jako tady) 😇

    A jen tak mimochodem kniha vypadá prostě skvěle a mám takový pocit, že si ji musím přečíst 😅

    OdpovědětVymazat
  11. 1. Doručovací adresa v ČR? Tu mám.
    2. Nejvíc mám ráda rozkvetlé stromy
    3. Petr a Lucie
    4. Sdílím na Twitteru

    OdpovědětVymazat
  12. 1. Ano, splněno :)
    2. Asi to, jak se příroda postupně probouzí a rozkvétá, všude se začíná ozývat život, svět se plní barvami, dny jsou delší a teplejší.
    3. Smolná sezóna. Protože má takovou kvetoucí jarní obálku, i když se dost možná vůbec neodehrává na jaře :D
    4. Na google+ https://plus.google.com/u/0/100435965370415955848

    OdpovědětVymazat
  13. 1. Ano
    2. Všude zeleno, všechno rozkvetlý a ten krásný vonavý vzduch.
    3. Nemám ji doma, ale hned jsem si na ní vzpomněla, protože jí chci. Jarní mrtví :-D http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/krimi/jarni-mrtvi-811
    4. Na svém fb blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem ráda za soutěž, přinutila mne se na chvilku zastavit a zamyslet
    1./ Bod splňuji
    2./ Ačkoliv je březen a možná právě proto , zima se nás pořád drží . Ráno jak jsme vstávali už pěkně zpívali ptáčci a lákali ven z postele a hned to šlo lépe. Nyní sice svítí sluníčko, ale je zubaté ....

    Včera večer náhodou, vlastně ne, nic není náhodou, jsem si vzpomněla, / byla to soutěžní otázka v Hospodském kvízu, kterého se od podzimu zúčastňujeme /, že valčíky skládal nejen Strauss, ale i Fréderic Chopin. Nedalo mne to a našla jsem svůj oblíbený Jarní valčík
    https://www.youtube.com/watch?v=a0hFZPvanMs. Zvu Vás k poslechu.
    3. / Ovšem kniha s jarní tématikou mne vůbec nenapadla,možná proto, že tu svou Knihu života s kapitolou Jaro budu žít ráda.
    4./ Sdílím na svém profilu fcb Katarína Horová

    Krásně čtivé dny a nejen ty březnové

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Šári :)
    1. Ano mám :)
    2. Na jaru miluji tu vůní, která se probouzí jak začínají růst květiny a příroda se probouzí z toho zimního spánku. Všude je krásný čistý vzduch. S rodinou jezdíme hodně na výlety a cestujeme, což tak miluji. Zrovna tedka o jarních prázdninách jsme byli v Senoradech a šli jsme přes les pěšky až do Oslavan, což byla opravdu krásná procházka. Na jaře také miluji jak začínají rozkvétat květiny a pupeny na stromech. Nebo když se ráno vzbudím a svítí sluníčko, tak mě to vždy nabije energií. Nebo i krásné jarní večery, když sluníčko zapadá.
    3. Nějaká kniha s jarní tématikou nebo knihy o výletech a různé kuchařky :D
    4. Sdílím na FB :)
    Přeji krásné jarní dny, plné sluníčka a radosti :).

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Ano
    2. Vůni jara, tu do žádného flakonu nedáte
    3. Když v ráji pršelo (k jaru patří láska)
    4. Sdílím na FB

    OdpovědětVymazat
  17. Na jaro se těším vždycky kvůli sluníčku, všechno je najednou tak barevné a zelené, všechno roste. Člověk má hned víc energie... Myslím, že neznám žádnou knihu, která by mi jaro nějak přibližovala. Já v tomhle nevidím žádný rozdíl. Vždycky čtu to na co mám náladu :-)
    Sdílím ve skupině akce a soutěže.

    OdpovědětVymazat
  18. 1. Ano
    2. Hřející sluníčko, pučící stromy a květoucí sněženky, procházky probouzející se přírodou
    3. Jakákoliv knížka, protože konečně po závěrkách mám čas číst knížky.
    4. sdílím na FB

    OdpovědětVymazat
  19. 1. Splněno :)
    2. Nejlepší na jaru je, že díky němu skončila zima. :D A další úžasnou věcí je, že se příroda probouzí k životu a všude to kvete.
    3. Manželky - Táňa Keleová-Vasilková
    4. sdílím na Google plus

    OdpovědětVymazat
  20. Díky moc všem za účast, vyhodnocení proběhne po víkendu. Sledujte tedy můj blog. Výherce vyzvu, aby se mi ozvali do emailu se svou adresou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥