středa 28. června 2017

Můj knižní tip #17

Krásný den vám všem :)

Před pár dny jsem si pomalu dopředu chystala článek s červencovými novinkami a jedna mě tam hodně zaujala. Neznámý autor, psychothriller, skvělá anotace... Co víc si přát? Takže jsem se rozhodla ji zařadit do knižního tipu.

Jde o knihu Náměsíčná od amerického autora Chrise Bohjaliana. Mělo by jít o první díl série. Co jsem tak koukala na Goodreads, autor napsal spoustu knih a Náměsíčná nemá vůbec špatné hodnocení, naopak. Takže se můžeme nejspíš těšit na novou slibnou, thrillerovou sérii. A námět vypadá neotřele a hodně zajímavě.

Anotace:
Mrazivý, vzrušující psychothriller o lžích, ztrátách a touhách skrytých v hlubinách spánku…
Krásná Annalee Ahlbergová zmizela. V noci odešla z domu a zůstal po ní jen útržek noční košile na větvičce uschlého stromu u řeky. Městečkem se šíří strach a fámy. Stala se obětí zločinu, nebo opustila manžela a dvě dcery, aby mohla začít jiný život?
Její rodina však ví, k čemu došlo. Není to poprvé, co se Annalee vydala na bizarní noční výpravu – je totiž náměsíčná. A není to poprvé, co se kvůli tomu ocitla v ohrožení. Její starší dcera Lianna má dosud v živé paměti, jak matce zabránila vrhnout se z mostu do řeky.
O náměsíčnosti ví své i detektiv Gavin Rikert, který zmizení vyšetřuje. Snad právě to na něm Liannu přitahuje – ale co všechno ho vlastně spojuje s Annalee? A kdo ještě před Liannou ukrývá tíživá tajemství?



Kniha vyjde v polovině července u nakladatelství Ikar a bude mít 360 stran.

Tak co, těšíte se? Já si ji hned lupla na seznam, protože mě vážně zajímá.

Mějte se krásně a čtěte :)

Vaše Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Klasicky - také připisuji na seznam a díky za tip :) Hezký den, Šári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá dobře :) A Kristý, brzy budou červencové novinky :D

      Vymazat
    2. Jen si nedělej moc legraci, Šári, za chvíli sem k Tobě budu muset přestat lézt, zruinuje mě to :D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥