středa 10. ledna 2018

Můj knižní tip #1

Krásný den všem knihomolům :)

I letos budeme pokračovat v rubrice Můj knižní tip, kde vás lákám na zajímavé knihy, které většinou mají teprve vyjít.

Dnes jsem objevila tuto zajímavou novinku. Vydání je plánováno na 22. ledna 2018 u nakladatelství Ikar.

Tvář mojí dcery – Kathryn Croftová
Televizní reportérce Simone Porterové byla před osmnácti lety unesená půlroční dcerka Helena. Byť si Simone i její manžel Matt po této obrovské ráně dokázali postupně znovu vybudovat společný život, bolest z utrpěné ztráty je nikdy neopustila. Pak se však po všech těch letech zničehonic objeví mladá žena jménem Grace a tvrdí, že má o Heleně informace. Může jí Simone důvěřovat? A kdo vůbec Grace je? Dívka zmizí stejně nečekaně, jako se objevila – a Simone se pouští do zoufalého pátrání. Čím více se přibližuje k pravdě, tím větší nebezpečí jí hrozí. Před osmnácti lety přišla o dítě. Přijde při jeho hledání i o život?

Kniha bude mít 296 stran. Anotace vypadá zajímavě, já si dávám knihu na seznam, aby se mi později nevykouřila z mysli ☻

A co vy, zaujala vás připravovaná kniha také?

Vaše Šárka ♥

2 komentáře:

  1. Knížku jsem zaznamenala a samozřejmě mě láká :) Ale abych pravdu řekla, začínám být tímto žánrem asi trochu přesycená, a často se přistihnu, že vyhledávám jiné příběhy. Nadstandardní je v tomhle směru Domino, tam se těch thrillerů bát nemusím, ale jinak je to teď takové nemastné neslané, přijde mi, že nikdo neumí přijít s ničím novým. Nemáš taky někdy ten pocit? Každopádně knížku si na seznam píšu a třeba časem neodolám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, já musím taky thrillery prokládat něčím jiným, přejedlo by se to. Jinak slýchám a čtu, že se motivy hodně opakují, ale je pravda, že ty profláklé „pecky“ jako Dívku ve vlaku, Ženu v okně apod. jsem zatím nečetla a například Manželé odvedle mě nenadchli. Takže jsem někdy též na rozpacích, co se těch rádoby úžasných pecek týče, no. Ale na thriller pochopitelně obecně nikdy nezanevřu a nepřestanu ho číst :)) Ale s chutí si dám i společenský román a někdy i něco složitějšího. Ale tomu se teď malinko vyhýbám, není správná nálada či co, tak třeba Prozření od Domina zatím obcházím. Ale těším se na něj, jen si ho chci přečíst ve vhodnou chvíli. Měj se krásně, Kristýnko :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥