pondělí 22. ledna 2018

Poprvé jsem otevřela – Klub zabijáků

Krásný večer, milí knihomolové :)

Dnes se pouštím do nové knihy a sáhla jsem po thrilleru od Paula Finche s názvem Klub zabijáků. Je to třetí díl série s detektivem Markem Heckenbergem. První díl Stalkery jsem nečetla, druhý díl Znesvětitel mě hodně bavil. A jak nečtu série na přeskáčku, tak vím, že se jednou ke Stalkerům vrátím, abych si od autora přečetla vše.


Anotace:
Že po někom jdeš, ještě zdaleka neznamená, že on nejde po tobě.
Pro detektiva Marka ´Hecka´ Heckenburga to byl nejprve obyčejný pracovní den. Právě vyšetřoval tři vraždy na severovýchodě Anglie, když k němu doputovala zpráva, že z ostře střežené věznice uprchl Magor Mike Silver, šéf rozprášeného Klubu sympaťáků. Trasu jeho útěku vyznačila zkrvavená těla zabitých policistů.
Ale to ještě není všechno, co se má Heck dozvědět. Ještě se bude vraždit dál. Z celé Anglie přicházejí zprávy o krutě mučených a morbidně zavražděných lidech. Zdá se, že Klub se pustil do toho, čemu se v hantýrce podsvětí říká čištění: čistí zemi od všech, kteří s jejich kriminálním podnikáním mohou mít jakoukoli spojitost.
Policie okamžitě vyhlásí masivní pátrací akci a Heckenburg ani na okamžik nepochybuje, že se na ní bude podílet. Mýlí se. Bez jakéhokoli vysvětlení je postaven mimo službu. Heckovi se to nelíbí a zuby nehty se brání. Hodlá jít po gaunerech z Klubu, přestože oni se zároveň rozhodli jít po něm.


Klub zabijáků vydalo nakladatelství Domino v loňském roce, má boží obálku a 448 stran, takže žádná hubená holka ☻

Znáte Paula Finche? Baví vás? Nebo jste o něm teď slyšeli poprvé? Dejte mi vědět do komentářů, ráda si je přečtu.

Vaše Šárka ♥

8 komentářů:

  1. Od autora jsem nic nečetla, není to přímo můj žánr. :) Přeju příjemné čtení a budu se těšit na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Autora vubec neznam, tak jsem zvedava na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se nemůžu dočkat, až u mě přijde na řadu, doufám, že by to mohlo být v únoru, max. v březnu :) Mám s těmi recenzáky ale neskutečný skluz :(
    Měj se krásně, Šári a užij si to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, taky mám ještě resty, jak se to jednou nakupí a člověk vypadne z tempa, je to hrůůůůza :)) Jinak jsem zatím na začátku, takže ještě vůbec nevím, jaké to bude. Ale věřím, že dobré jako Znesvětitel :)
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  4. Šári, já už to mám za sebou a pro mě to bylo naprosto, ale naprosto boží! Asi top díl z celé série zatím. Ať se Ti čtení líbí, těším se na Tvé dojmy! Pokud budeš potom chtít srovnávat, u mě už recenze je :) Měj se krásně!
    PS Nemůžu se vynadívat na tu podlahu, už jsme to řešily na instagramu, máte to krásné! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, zaregistrovala jsem, že už jsi publikovala recenzi, ale vyčkávám s přečtením až taky dočtu a sepíšu :) To víš, že pak hned se půjdu podívat :)
      Krásný den přeji ♥

      Jinak ta podlaha není úplně v tomto odstínu, je došeda, fotka je trochu upravená. A moc děkuju, cítím se tam dobře :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥