úterý 22. prosince 2015

Knižní přírůstky 32

Přeji všem krásný den :)

Mám tady poslední, teď ale opravdu úplně poslední, rozbalovačku před vánoci. Ještě jsem čekala dvě knihy od Omegy k recenzi, ale, bohužel, nepřišly, na email také nikdo neodpověděl, takže zjevně už ani nepřijdou. Měly totiž přijít už v listopadu. Takové jednání opravdu miluji, když někdo dělá mrtvého brouka. Když něco poslat nehodlám, tak ani nenabízím a nebo potom alespoň komunikuji. Bylo by to fér, stát se může všechno, navíc před vánoci a každý by to pochopil. Tohle mi ale vadí. No nic, nebudu se rozvášňovat :) Jdeme k rozbalování.

Dnes tady mám jeden recenzní výtisk od Knihkupectví Dobrovský a jednu knihu, kterou jsem ulovila včera v Levných knihách.


Na tuto knížku jsem se moc těšila a měla jsem ji v hledáčku. Díky Adri z Adris Books, která mi nabídku knihy k recenzi zprostředkovala, ji mám však už teď :)

Pusinka od Sophie Hannah




Anotace:
Jen na pár hodin si Alice Fancourtová odskočila od svého dvoutýdenního miminka. Starost o malou Florence svěřila svému manželovi. Jakmile však po návratu vstoupí do dětského pokoje, jako by se propadla do zlého snu. Trvá na tom, že dítě, které leží v postýlce, není její dcera. Její manžel David tvrdí, že Alice buď lže, nebo se zbláznila. Jenže Alice ví, že musí policii přesvědčit, než bude příliš pozdě… První román, ve kterém se čtenářům představují policisté Charlie Zailerová a Simon Waterhouse.

A knížku Manžel na objednávku od Catherine McKenzie jsem objevila v Levných knihách. Od autorky mám doma také knihu Zapomenutá, bohužel jsem se k ní ještě nedostala.


Anotace:
Je tu nová Bridget Jonesová a jmenuje se Anna!
Anna Blytheová si na svůj život nemůže stěžovat. Má skvělou práci v redakci časopisu, úžasnou nejlepší kamarádku a právě se jí podařilo sehnat nakladatele pro svoji knižní prvotinu. Potíž je v tom, že si neustále vybírá nevhodné muže. Brzy poté, co se jí zhroutí další vztah, najde Anna vizitku společnosti, jež má stejné jméno jako ona a kterou považuje za seznamku. Ze zvědavosti a pro tu shodu jmen si ji ponechá. A když jí pak nejlepší kamarádka oznámí, že se právě zasnoubila, rozhodne se z jakéhosi pocitu žárlivosti a vzdoru tu tajemnou agenturu vyzkoušet. Jenže ji čeká pořádný šok – nejde totiž o obyčejnou seznamku, ale o kancelář nabízející exkluzivní (a taky pořádně drahé) zprostředkování sňatků... O něco později se Anna ocitne v luxusním mexickém letovisku, kde se během pouhých dvou dní seznámí s Jackem, mužem, kterého jí vybrali, a provdá se za něj. A navzdory všemu očekávání to funguje! Alespoň do chvíle, než novopečená manželka odhalí, že ani Jack, ani agentura nejsou tím, čím se zdáli.

Znáte některou z knih? 

Přeji vám všem krásný den, mě volá předvánoční chaos :) Jdu ještě promazat a dozdobit některé cukroví, dělat nepečené, no čeká mě toho ještě spoustu dnes.

Noel ♥

18 komentářů:

  1. Krásné knihy :-) Pusinku bych si taky ráda přečetla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem zvědavá, jaká bude. Mám docela velká očekávání, tak snad nebudu zklamaná :)

      Vymazat
  2. Takové jednání mě tedy opravdu zaráží... Trošku nevhodné, řekla bych. :/ Pusinka vypadá vážně zajímavě, těším se na recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mě to mrzí, i když chápu, že před vánoci je všude chaos. Ale odpovědět na mail přece nikoho nezabije. Na Pusinku se moc těším :)

      Vymazat
  3. Krásné knihy. Také mám na Pusinku zálusk. 😃

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knihy! :)
    Pusinka mě docela zaujala,ale nevím zda si ji mám koupit...počkám na tvou recenzi :-D :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Budu ji číst mezi svátky, tak by recenze mohla být docela brzy :)

      Vymazat
  5. Já zase čekala knížku z Moby a dozvěděla jsem se, že recenzáky už došly. :( Tak holt po Vánocích budu sledovat antikvariát Moby. Za plnou cenu kupovat nebudu, je to zbytečné... Jinak Pusinka vypadá velmi dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Knihy nepoznám, každopádne určite urobili veľkú radosť :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pusinku jsem si chtěla pořídit, ale když jsem si přečetla nějaké komentáře, odložila jsem to. Proto jsem zvědavá, co na ni řekneš :) Kolem Manžela na objednávku jsem také v Levných knihách kroužila, ale nakonec jsem tam knihu nechala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem četla na Pusinku různá hodnocení, tak jsem zvědavá, jak se mi bude líbit. Doufám, že ano :) Chtěla jsem si v LK koupit ještě Lásku v Provenci, ale už měli vyprodáno. I když hodnocení nemá nic moc, docela mě knížka lákala. Ale nemůžu mít opravdu všechno :-D

      Vymazat
  8. Jsem zvědavá jaká je ta knížka Pusinka! Vypadá dost dobře námětem. Rozhodně mi nezapomeň napsat jak se ti líbí :)

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem nezačala číst, ale až dočtu, bude recenze :)

      Vymazat
  9. Na knihy od Omegy čekám už asi měsíc a půl a již před pěknou dobou mi bylo řečeno, at mám trpělivost, že určitě přijdou, ale paní nestíhá posílat. Už je to ale taková doba, že začínám pochybovat.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥