středa 16. března 2016

Recenze - Zvěřinec

Autoři:                         Richard Merritt, Claire Scully
Nakladatelství:        Grada
Rok vydání v ČR:    2016
Počet stran:               64
Formát:                       290 x 290mm
Hmotnost:                 507g


Anotace: 
Zvěřinec je plný krásných zvířecích portrétů připravených k vybarvení. Každý z nich je velmi detailní a práce s těmito dokonalými předlohami bude radostí pro všechny milovníky vybarvování. Jednotlivé obrázky jsou vytištěny na kvalitním papíře, který je u hřbetu knihy perforovaný, takže můžete svá díla snadno vytrhnout a vystavit.



Poprvé jsem do omalovánek nakukovala v jednom kamenném knihkupectví a říkala jsem si, že takové množství drobných plošek a detailů bych asi nedala. Zkrátka, neměla bych na to nervy. Potom jsem několik obrázků viděla vymalovaných a strašně se mi zalíbily. Byla jsem tedy moc potěšená, když mi omalovánky dorazily z nakladatelství Grada jako recenzní výtisk. Natěšeně jsem si nachystala pastelky, uvelebila se na židli a nalistovala obrázek, do kterého jsem se chtěla pustit. Najednou jsem byla bezmocná... odkud začít? Tolik dílečků... jak to bude ve finále vypadat?Vymalovat reálné zvíře a nebo popustit uzdu fantazii? 
Nepřemýšlejte, nehledejte v tom vědu, prostě vezměte barvičky a pusťte se do vybarvování. Za chvilku uvidíte, jak vám pod rukama krásně roste obrázek. Omalovánky jsou opravdu úžasné. Zatím mám vymalované tři obrázky, z toho jeden není ani trochu reálný, leda že by moje zebra přišla právě z maškarního bálu :)



Zvěřinec jsou omalovánky poměrně velkého rozměru, což se mi u něj líbí. Zvířata jsou opravdu krásně veliká a pěkně se vyřádíte. Můžete vymalovat tygra, lva, zebru, koalu, lamu a spoustu dalších exotických zvířat. Obrázky jsou jednostranné, vytištěné na kvalitním papíře. Můžete použít pastelky, fixy, linery, gelovky, zkrátka cokoliv, co si vymyslíte a čím rády(i) malujete. Omalovánky jsou u hřbetu perforované, tudíž jednotlivé stránky krásně oddělíte a můžete si obrázky nechat zarámovat.
S omalovánkami jsem nadmíru spokojená, jsem z nich nadšená a těším se, až se pustím do dalších obrázků. 
Pokud přemýšlíte, jaký dárek dát nějaké milovnici omalovánek ve vašem okolí, Zvěřinec můžu jednoznačně doporučit. A pokud už Zvěřinec máte a ještě jste vymalovávat nezačali, neváhejte :) Nechte se unášet fantazií a použijte jakékoliv barvy. Jsou to omalovánky, povoleno je úplně vše. A můžu vám zaručit, že budete nadšení.



Hodnocení: 5/5 


Za poskytnutí recenzního výtisku velmi děkuji nakladatelství Grada.

Omalovánky zakoupíte zde.





12 komentářů:

  1. Ty obrázky vypadají moc hezky. Jde vidět, že tě to baví ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji :) Vyhrála jsem si, jen ty obrázky jsou ve skutečnosti ještě výraznější :) Moc mě to bavilo :D

      Vymazat
  2. Pááni, jako malá jsem omalovánky milovala a teď si občas vybarvím obrázek nějakého šmouly se synem od sestřenky :D
    Ale povedlo se ti to :)

    http://littlepricklyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá nádherně! Poslední dobou se takovéto omalovánky stávají velmi oblíbené. Asi také zvážím jejich koupi! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Určitě je vyzkoušej, je to báječný relax :)

      Vymazat
  4. Jsou krásné, také jsem na ně už koukala v knihkupectví. Mám v zásobě několik omalovánek a teď vůbec nestíhám vybarvovat, takže si je zatím dávám na svůj wishlist a pořídím si je, až nějaké jiné domaluji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvěřinec je opravdu moc pěkný, zase něco úplně jiného. Taky mám doma dost velkou zásobu a nestíhám tolik malovat a číst, kolik bych chtěla. Věčný boj s časem :)

      Vymazat
  5. Tyhle omalovánky jsou nádherné, první (z těch detailnějších) nad kterými uvažuji. A Tvoje zebra je fakt fešanda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) trošku jsem z nich měla obavy, ale vybarvují se opravdu skvěle :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥