úterý 26. dubna 2016

Můj knižní tip #17


Přeji krásný úterní den :)

Máme nový týden, a jak víte, s ním i další knižní tip. Dnes mám pro vás knihu, která v mé knihovně nepřebývá zase tak moc dlouho. Ale myslím, že autorka je mezi milovnicemi romantiky oblíbená, tak vám dnes představím její nejnovější knihu, která u nás vyšla loni. Má název Tentokrát to bude jinak, napsala ji Alexandra Potter a vydalo ji nakladatelství Kristián. Má 312 stran. Já jsem ji před vánoci vyhrála v soutěži na jednom blogu. No, jelikož skleróza pracuje, nevzpomenu si na název :D Zatím jsem od autorky nic nečetla, tak jsem zvědavá, jestli mě její styl psaní osloví.



Anotace:
Znáte nejnovější recept Alexandry Potter na zlomené srdce? Stačí k tomu pradávný rituál. Až budou na silvestra hodiny odbíjet půlnoc, hodíte do ohně všechno, co vám připomíná ztracenou lásku, a nahlas vyslovíte přání: „Kéž bych ho nikdy nepotkala“.
Tess Connellyová vyzkoušela na vlastní kůži, že tenhle recept funguje! Když si ani po třech měsících po rozchodu se Sebem, na něj nedokáže vzpomenout, aniž by se rozbrečela, rozhodne se uchýlit k magii. Ráno ji ale čeká zklamání... Nejen že ji po silvestrovské noci třeští hlava, ale vzpomínek na Seba se pořád nezbavila. Ještě téhož dne ho potká ve Starbucksu, ale tentokrát ji pro změnu čeká šok. Seb se chová, jako by ji neznal. Náhoda jí ho pošle do cesty ještě jednou a tentokrát to zařídí tak, aby ji Seb pozval na rande. Tess nemůže uvěřit, co se stalo. Osud jí dal druhou šanci a Tess je připravená ji využít. Tentokrát ale bude všechno jinak, slibuje. Nedám Sebovi jedinou šanci, aby si postěžoval, co mu na mně vadí.


Patří Alexandra Potter mezi vaše oblíbené autory? Napište mi do komentářů, jestli autorku znáte, jestli se vám její knihy líbí, jaká je vaše nejoblíbenější... Na všechny vaše slova se moc těším.

Mějte se krásně a udělejte si čas na čtení :)

Vaše Šárka ♥





16 komentářů:

  1. Vypadá moc pěkně a jako vždy půvabné fotky.Paní autorku dosud neznám, ale tahle kniha zaujala.

    Kateřina
    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já o autorce vím už nějakou dobu, ale její knihy jsem zatím nezkusila, tato bude první :)

      Vymazat
  2. Autorku znám, píše celkem pěkně :-)
    Pěkný tip :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teda od ní nic nečetla, ale líbí se mi obálka a anotace vypadá docela zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  4. Četla jsem od ní Já a pan Darcy a popravdě mě to úplně nenadchlo. Četlo se to dobře, námět mě chytil, ale znovu už bych si to nedala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jak mě tato knížka zaujme, nejsem až na příliš velkou romantiku nebo spíš takovou moc přeslazenou, tak snad v této knize bude všeho s mírou.

      Vymazat
  5. Švagrová od ní něco četla a moc se jí to nelíbilo, takže já už to ani nezkoušela. Jsem zvědavá, jak se ti to bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, taky jsem sama zvědavá, dosud jsem nad knížkami od autorky váhala, tak uvidím :)

      Vymazat
  6. Nádherné fotky :)
    Jinak kniha vypadá jako vždy skvěle. Líbí se mi přebal knihy- holčičí ale ne sladký :)
    Moc pěkné
    Těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Snad se bude knížka dobře číst, jen nevím, kdy se na ni dostane řada :)

      Vymazat
  7. Od teto autorky jsem jeste nic necetla.Kniha ma moc hezkou obalku a libi se mi tve fotky:-) tesim se na recenzi a preji hezky vecer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A napíšu totéž, co v komentu výše, zatím vůbec nevím, kdy na knížku dojde řada :)

      Vymazat
  8. Od Alexandry Potter jsem četla Já a pan Darcy. Sfouknutá za den, klasická romantika s trochou fantasmagorismů... Nevím, nějak mě to nepřesvědčilo zkoušet od ní něco dalšího. Až se jednou k této knize dostaneš, budu zvědavá na dojmy. Třeba nakonec od autorky ještě něco zkusím. Hezký večer, Šári :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) Jsem zvědavá, jestli mě autorka osloví :) Měj se hezky :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥