neděle 9. října 2016

Knižní přírůstky 66

Krásnou neděli všem knihomolům :)

Minulý týden mi dorazil recenzní výtisk z nakladatelství Alpress. Tentokrát jsem si z nabídky vybrala humornou knížku české autorky Vladimíry Černajové s názvem Hotelstory aneb když to hosté rozbalí. Docela mám chuť se u knihy trochu pobavit a zasmát, tak doufám, že Hotelstory mi toto nabídne.

Anotace
Jistě znáte lidi, kteří vás dohánějí k šílenství, až se veškerá vaše tolerance, soucit i rozumový nadhled smrsknou na jedinou souvislou myšlenku: „ZA CO!“ Autorka čerpá z vlastní zkušenosti hotelové manažerky a s osobitým humorem nám představí paní Čeňkovou, pana Hillera a další protagonisty situací komických, absurdních i těch „já se z toho zvencnu“.


Máte rádi humorné knihy? Já obecně mám s humorem v knihách občas problém, ale naopak když mi zvolený vtip sedne, je to prima relax. 

Mějte se moc krásně :)

Vaše Šárka

12 komentářů:

  1. Podle anotace vypadá kniha zajímavě :-) tak ať se líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Posledni dobou same poklady, ktere vidim prvne v zivote :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na jednu stranu je to dobře, třeba tě inspirují... alespoň některé :)

      Vymazat
  3. Humorné knížky mám ráda, ale spíš mám problém najít takovou, která by mi svým humorem opravdu sedla. Jak ale píšeš, když se to podaří, je to zaručený recept, jak si zlepšit náladu. :) Tuhle bych i zkusila. Jsem zvědavá, jak si povede ve tvojí recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to mám i já, ne úplně vše mi sedne. Tak snad tato nezklame :)

      Vymazat
  4. Ja humorne knihy take moc nectu, ale treba kniha" 100 lety starik, ktery vylezl z okna a zmizel" se mi libil a chystam se zkusit Aristokratku od Bocka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aristokratku plánuji taky zkusit, ale ze Stoletého staříka mám obavy, že právě tento druh humoru by mě neoslovil. Ale nevím, třeba si ho jednou zkusím vypůjčit v knihovně :)

      Vymazat
  5. Jsem zvědavá, jak se Ti bude líbit. Já z humorných opravdu můžu Aristokratku, to víš, četla jsem i Stoletého staříka a Analfabetku a musím říct, že první kniha byla fajn, ale ta druhá mi přišla jako plagiát té první a už mě to prostě nebavilo, takže se na další Jonassonovy knihy nechystám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě z Janossona docela strach. Na Aristokratku se určitě časem chystám :) Ale to taky víš :)) Tak jsem zvědavá, jak mi sedne tato novinka :)

      Vymazat
  6. Paráda!! Vypadá hodně zábavně. Doporučuji Já ti to opepřím miláčku. Je to sice jednodušší kniha, ale mohla by tě bavit :)
    Katy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥