středa 19. října 2016

Knižní přírůstky 68

Přeji vám všem krásný večer :)

Dnes mi dorazily dva recenzní výtisky, ze kterých mám velkou radost. Na jeden jsem čekala hodně dlouho, tak jsem ráda, že kniha konečně dorazila.

Po přečtení knihy Příslib naděje autorky Tamary McKinley jsem požádala paní z nakladatelství Alpress, zda by mi mohla poslat jako recenzní výtisk ještě některou z knih Tamary. A dnes mi dorazila tato kráska... Se zatajeným dechem.


Anotace:
Po manželově smrti se Becky vrací uklidnit do rodného města. Jenže když se v její blízkosti objeví záhadný cizinec, nalezená rovnováha je zase pryč. Ani městečko Morgan’s Reach není tak idylické: krev je tu hustší než voda a na staré křivdy se nezapomíná. Stačila jediná jiskra – a vše tu lehne popelem. Kupodivu právě oheň přinese lidem nebývalou úlevu…


Anotace vypadá slibně, tak jsem moc zvědavá, jaká kniha bude.

A dlouho očekávanou knihou je Dokonalé ticho autorky Rosamund Lupton. Jako recenzní výtisk mi ji poslal Martinus.cz. 


Anotace:
24. listopadu se Angličanka Yasmin s desetiletou dcerou Ruby vydají na cestu přes severní Aljašku. Pátrají po Rubyině otci Mattovi, který se při katastrofálním požáru inuitské vesnice ztratil v polární divočině. S každou další mrazivou mílí se hrouží stále hlouběji do nekonečné polární noci. A Ruby, která je od narození úplně hluchá, musí čelit temnotě, v níž se nemůže dát vést ani zrakem. Nehodlá milovaného otce opustit za žádnou cenu. Avšak zima je svírá v ledových spárech stále pevněji… a kdosi je ve tmě sleduje.


Od autorky jsem četla knihu Sestra a ta mě moc bavila. Tak jsem zvědavá na tuto novinku. A ještě na mě doma nějakou dobu čeká autorčina předešlá kniha V plamenech.

Zaujaly vás moje dnešní knižní přírůstky? Četli jste? Určitě mi napište, jestli autorky znáte, co jste od nich četli, a nebo jestli o nich čtete poprvé.

Mějte se moc krásně :)

Vaše Šárka ♥

12 komentářů:

  1. Dokonalé ticho vypadá dokonale. :D Jak krásná obálka, tak zajímavá anotace. Od autorky jsem nic nečetla, ale mám pocit, že o Sestře jsem už někde slyšela. Pěkné přírůstky :)

    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé ticho vypadá zajímavě :-) Krásné čtení Šári :-) *Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Užij si čtení, Šárko, pro mě je zvláště lákavé Dokonalé ticho, ale jak víš, i po knihách od Alpressu poslední dobou mlsně pokukuji :) Budu se těšit na recenze :) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, děkuji :) Taky jsem si teď Alpress oblíbila, vychází tam moc pěkné knihy. A na Dokonalé ticho se už třesu :))

      Vymazat
  4. Na to Dokonalé ticho jsem už koukala :) A Tamara McKinley mě docela chytla, překvapivě :) Krásné knížky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jaká bude tato od Tamary. Hodnocení má nižší než Příslib naděje, ale tak doufám, že nezklame :)

      Vymazat
  5. Jsem moc zvědavá na recenzi na Dokonalé ticho, to totiž vypadá fakt lákavě :)
    Tak si to užij, Šári a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na Dokonalé ticho se také chystám. Tak jsem zvědavá, jak se zalíbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥