neděle 2. prosince 2018

Poprvé jsem otevřela – Už teď jsi mrtvá

Krásný večer, přátelé :)

Zajímá vás, s jakou knihou trávím své večery právě v těchto dnech? Je to novinka S. J. Bolton s názvem Už teď jsi mrtvá


Anotace:
Krátce před rozbřeskem se pasažéři vyhlídkového letu balónem stanou svědky brutální vraždy. Necelou hodinu poté se balón zřítí. Katastrofu přežije jediná členka osádky.
Spatřila vrahovu tvář – ale také on spatřil ji. A je odhodlán udělat vše pro to, aby jedinou očitou svědkyni svého činu zlikvidoval.
Žena prchá neosídlenou krajinou, osamělá a vyděšená, a snaží se co nejdříve dostat na místo, kde se bude znovu cítit v bezpečí. Netuší, že právě tam bude muset čelit největší hrozbě...



Mám ráda zamotané příběhy s překvapivými zvraty a to autorka umí naprosto s přehledem. Vybírá si zajímavé náměty a nejinak tomu je i v této knize, která je samostatná, nepatří do žádné série. Čte se skvěle a rozhodně doporučuji třeba i jako vánoční dárek pro milovníky thrillerů.

Knihu vydalo nakladatelství Domino a čítá cca 422 stran. 

Chystáte se na tuto knihu? Jaká knížka od autorky je pro vás TOP? Dejte mi vědět do komentářů.

Na samotný konec vám ještě popřeji krásný první advent. Užijte si předvánoční čas v poklidu, bez nákupního a úklidového šílenství. Já už jsem se naučila objednávat většinu dárků přes net, takže do davů v obchoďáku zamířím jen výjimečně. A s úklidem se nestresuju. Vysmejčené kouty mi krásné svátky nezaručí, o tom jsem se už dávno přesvědčila.

Mějte se krásně.

Vaše Šárka ♥

2 komentáře:

  1. Páni, asi už vím, co dám své babičce - milovnici thrillerů - k Vánocům. Moc děkuji za tip! Kniha vypadá opravdu zajímavě, dokonce skvěle působí i její obal. Myslím, že to bude skvělý dárek pod stromeček. A navíc - nepochybuji o tom, že si pak knihu půjčím a také se do ní pustím. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥