čtvrtek 25. února 2016

Recenze - Antistresové omalovánky - Kouzelné zahrady

Autorka:                    Nikolett Corley
Nakladatelství:       Omega
Rok vydání v ČR:   2015
Počet stran:             128
Formát:                      215 x 254mm
Hmotnost:                438g

Anotace:
Nechte krásu vykvést ve vaší vlastní antistresové zahradě!
Vítejte ve světě Antistresových omalovánek! Vydejte se po stezkách mezi okouzlujícími květinami skrze Kouzelné zahrady. Tyto omalovánky pro dospělé inspirované metodou Zentangle jsou skvělým uvolněním po náročném a stresujícím dni. Uklidňující účinky vybarvování těchto spletitých vzorů jsou jedinečnou příležitostí se uvolnit, přičemž zároveň vytváříte něco, co vyjadřuje vaše unikátní umělecké schopnosti. Ztraťte se v množství krásných květinových vzorů a nechte své umělecké stránky kvést!

- Jedinečná série, která kombinuje vybarvování s antistresovým účinkem
- Úžasné květinové vzory skvělé pro terapii uměním
- Okamžité uvolnění od stresu
- Originální kresby



Omalovánky Kouzelné zahrady mají opravdu příznačný název. Jsou totiž plné kouzelných obrázků z květinové říše. Je to brožovaná kniha s jednostranně tištěnými obrázky. Můžete si vybrat mezi jednoduššími kvítky až po úžasné mozaiky drobných detailů poskládaných do originálních obrázků.

Antistresové omalovánky opravdu miluji. Skvěle se při nich relaxuje, úplně vypínám v tu chvíli jakékoliv jiné myšlenky, ponechávám pouze pracovat fantazii. Mám ráda pestrobarevné, veselé obrázky, kde opravdu popouštím uzdu své kreativitě. Sama kreslit neumím, takže jsem za omalovánky moc ráda, protože jakmile vezmu barvičky do ruky, tetelím se blahem. Jen ten čas kdyby při malování tolik neutíkal :)




Kouzelné zahrady jsou opravdu moc krásné omalovánky, tištěné na kvalitním papíře. Vyzkoušela jsem tentokrát kromě pastelek také linery a gelová pera a vůbec se malba nepropíjela. Jednoznačně proto tuto knihu omalovánek doporučuji, především všem milovníkům květinových motivů. Budete nadšení a zaručeně omamnému kouzlu Kouzelných zahrad propadnete. 
Jednotlivé obrázky si můžete z knihy vystřihnout, nechat zarámovat a budete mít krásný dárek pro někoho blízkého. 

O autorce:
Nikolett Corley se narodila a vyrůstala v Maďarsku. Označuje se jako umělkyně - samouk s vášní pro kreslení. Věří v terapeutickou sílu kreativity, která je uklidňujícím únikem z každodenního stresu. V malování vidí příležitost, jak sdílet svou vyrovnanost se světem. Nikolett bydlí v Brooklynu s manželem a dvěma syny.






Hodnocení: 5/5 


Za poskytnutí recenzního výtisku omalovánek velmi děkuji nakladatelství Omega a knihkupectví Knihy Dobrovský.




16 komentářů:

  1. Krásné obrázky, ty gerbery jsou parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, krásné obrazce! Nádherně sis s nimi vyhrála :) Já bych na to, asi neměla nervy, bylo by to spíš stresující než uklidňující - musím mít vše perfektní (občas je to vážně boj) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) No já jsem taky docela puntičkář, takže mi to vymalovávání trvá docela dlouho, ale fakt mě to baví, takže mi to ani nevadí :)

      Vymazat
  3. jéééééj krásne , aj ja pri tomto relaxujem ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tomuto trendu som zatiaľ nepodľahla, každopádne obrázky vyzerajú super, zvolila si pekné farby a určite to bola zábava a príjemný oddych :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Casion, baví mě to a opravdu si u toho perfektně odpočinu :)

      Vymazat
  5. Vyzeraju zaujimavo. Paci sa mi najma druha fotka. Ja som si kupila omalovanky Praha a zaujali ma. Sama som z toho prekvapena.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) S tím druhým obrázkem si nějak dál nevím rady nebo spíš ještě nemám představu. Líbí se mi, jak jsem začala, ale bojím se, že ho pokazím, tak ho nechávám ještě uzrát :) Prahu má kamarádka a jsou tam moc pěkné obrázky :)

      Vymazat
  6. Hezka recenze a moc se mi libi uz vymalovane stranky, nadhera! Pekne to zari barvickama, uz jen pohled na tve vymalovanky pohladi po dusi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou krásné, ale mně teď ty mé troje stačí. Už tak to mám zase až do Vánoc, než je vymaluji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky říkám, kdy vymaluju ty všechny omalovánky, co mám doma. Ale zas mám jistotu, že mi to na hodně dlouho vydrží :D

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥