sobota 28. dubna 2018

Knižní přírůstky – duben#3

Krásný sobotní večer :)

Dnes mám pro vás asi poslední dubnový přírůstkový článek. Cestu si ke mně našly dvě knihy z nakladatelství Alpress. Obě jsou od jedné autorky, mně zatím neznámé. Jednu knihu jsem dostala jako recenzní výtisk a druhou jsem objevila v antikvariátu.

Jedná se o autorku Elizabeth Haran. Dokud mi nepřišla recenzní nabídka, o autorce jsem neslyšela, její tvorbu nezkoumala. Teď jsem zjistila, že napsala spoustu románů pro ženy. Tak jsem zvědavá, jak mi její styl psaní sedne.


Jako recenzní výtisk mi přišla kniha Za jasné noci

Anotace:
Když Emily prchne před domluveným sňatkem na farmu v severozápadní Austrálii, nečeká, že ji tak okouzlí zdejší krajina, i Liam, syn jejích zaměstnavatelů. Liam je zasnoubený s půvabnou Glenys a pro Emily je těžké poručit svému srdci, ale čeká ji daleko těžší zkouška. V Evropě vypukne válka, Liam i jeho otec se rozhodnou narukovat a opuštěné ženy musí držet pospolu.


A v antíku jsem objevila Za rudým obzorem

Anotace:
Zdravotní sestra Elena a doktor Lyl Macallister se do sebe vášnivě zamilují. Proto Lyl jede do Skotska, aby se zde rozešel se svou přítelkyní Millie. Když se od ní dozví, že spolu čekají dítě, dostojí své povinnosti a s Millie se ožení, přestože ví, že Eleně tím zlomí srdce. Jenže i Elena je těhotná a s tajemstvím se svěří pouze matce. Ovšem Millie to nějak zjistí a ničeho se neštítí…


Znáte tuto autorku? Pokud ji máte načtenou, dejte mi vědět, jestli se mám na co těšit.

Vaše Šárka ♥
 

4 komentáře:

  1. Neznám autorku ani knihy. Ale tobě ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Když vidím, jak se Ti zatím líbí Za jasné noci, docela mě autorka láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristý, už mi chybí jen pár stránek, zdržela mě dovolená, ale je to opravdu krásný příběh, moc mě to bavilo :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♥